Ce diferență de vârstă este între Angela Gheorghiu și Mihai Ciortea, iubitul ei. Artista este mult mai mare. La început puțini le-au dat vreo șansă

Ce diferență de vârstă este între Angela Gheorghiu și Mihai Ciortea, iubitul ei. Artista este mult mai mare. La început puțini le-au dat vreo șansă

Astăzi, 7 septembrie, Angela Gheorghiu a avut două motive să sărbătorească. Aceasta a împlinit 10 ani de relație cu partenerul său mai tânăr, medicul stomatolog Mihai Ciortea, dar și frumoasa vârstă de 58 de ani. Acest cuplu neobișnuit, cu o diferență de vârstă considerabilă, a reușit să-și păstreze iubirea vie și puternică, chiar dacă la început mulți nu le acordau șanse de reușită.

Ce diferență de vârstă este între cei doi

Pe 7 septembrie, Angela Gheorghiu serbează o zi deosebită, fiind ziua în care își sărbătorește aniversarea de 58 de ani, dar și 10 ani de relație alături de partenerul său, cu 22 de ani mai tânăr.

Ei bine, celebra soprana se bucură de o frumoasă poveste de dragoste, una care a surprins mulți oameni, dată fiind diferența mare de vârstă. Relația celor doi a început în 2013, iar acum au sărbătorit 10 ani de iubire, iar artista a postat un mesaj emoționant pe Facebook, însoțit și de o fotografie în care își îmbrățișează iubitul:

„Happy 10th Anniversary to us!”

Citește și: Cum se simte Maria Ciobanu la 86 de ani, după ce s-a zvonit că are probleme mari de sănătate. Fiul artistei a rupt tăcerea, adevărul despre starea ei

Mihai Ciortea a renunțat la carieră pentru a-și urma iubita

Cu o diferență de vârstă de 22 de ani în favoarea lui Angela Gheorghiu, Mihai Ciortea și-a dedicat viața urmării sopranei în călătoriile sale muzicale în întreaga lume, renunțând la propria sa carieră ca medic stomatolog.

Deși inițial, relația lor a fost privită cu scepticism din cauza diferenței de vârstă, acum sunt îndrăgiți de toată lumea, iar familiile lor sunt foarte bucuroase să-i vadă atât de fericiți împreună.

Totuși, se pare că anul trecut, Angela Gheorghiu a fost mai generoasă cu declarațiile în care își mărturisește dragostea și recunoștința extrem de profunde pentru partenerul ei care indiferent de situație îi este alături.

„Mulțumesc, Mihai, pentru că mi-ai arătat ce înseamnă iubirea adevărată. Tu ești și vei fi mereu totul pentru mine!’, scria Angela Gheorghiu, anul trecut, pe un cont de socializare.

Te poate interesa și:  Motivul pentru care Ozana Barabancea nu ar participa la America Express. „Nu te supăra, eu sunt prea doamnă” VIDEO EXCLUSIV

Iubirea adevărată vine la momentul potrivit

Întâlnirea dintre Angela Gheorghiu și Mihai Ciortea a avut loc într-un moment în care soprana avea îndoieli cu privire la existența dragostei autentice. Ea trecuse printr-o relație traumatică cu Roberto Alagna în trecut, iar Mihai a apărut în viața ei și a reușit să-i vindece rănile cu care se confrunta.

Angela Gheorghiu și Mihai Ciortea au realizat amândoi că doar o dragoste autentică, sinceră și durabilă poate aduce frumusețe în viața lor, iar soprana și-a descris iubitul drept un bărbat cu o frumusețe care depășește aspectul fizic.

Vezi și: Cezar Ouatu deplânge dispariția sopranei cu suflet de aur: ”Mariana Nicolesco a fost mama mea spirituală. În ochii mei, ea era nemuritoare” EXCLUSIV

„Pe Mihai l-am cunoscut la Royal Opera House în momentul cel mai trist al vieții mele private, după mari dezamăgiri. El era un admirator de-al meu de o viață, și un mare iubitor al muzicii clasice și al teatrului. De un an îl vedeam împreună cu fratele lui geamăn și cu părinții lor după diferite spectacole prin Europa și America. Admiratori înfocați, de mare clasă! Desigur, nu a fost ușor să acceptăm că s-ar putea naște o adevărată iubire între noi.

Am înțeles amândoi că doar o dragoste mare, onestă și statornică ne poate face să trăim cu adevărat frumos. Și asta este ceea ce simțim unul pentru celălalt. Mihai este un bărbat frumos sub toate aspectele, parcă nici n-ar fi real.

Un adevărat domn, cu un temperament, o cultură și educație cum nu sperăm să mai găsesc vreodată. Este un tip de bărbat pe cale de dispariție, cum îl tachinez uneori, e îngerul meu pe pământ. Familiile și prietenii noștri ne adoră împreună și suntem într-o armonie perfectă, un vis pe care îl trăiesc, în sfârșit, aievea’, povestea soprana pentru revista Elle.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *