Ce diferență de vârstă este între Dana Budeanu și Andrei Hrebenciuc. Sigur nu te așteptai la asta

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, departe de ochii curioșilor.
Ce diferență de vârstă este între Dana Budeanu și Andrei Hrebenciuc. Sigur nu te așteptai la asta

Dana Budeanu este una dintre cele mai efervescente prezente atât din peisajul media românesc, cât și din online. Creatoarea de modă este recunoscută pentru stilul ei incisiv de a-și expune punctul de vedere cu privire la problemele societății noastre, dar și pentru glumele pe care le face pe seama anumitor categorii de femei și bărbați, denumite de ea ”amețite” și ”mafioți”. Însă cu toate că este cunoscută de o țară întreagă, de-a lungul anilor, vedeta a reușit să își țină departe de lumina reflectoarelor viața privată. Potrivit presei tabloide, creatoarea de modă ar avea o relație cu milionarul Andrei Hrebenciuc, fiul unui fost politician de la PSD. Iată ce diferență de vârstă este între Dana Budeanu și iubitul ei.

Ce diferență de vârstă este între Dana Budeanu și Andrei Hrebenciuc

Dana Budeanu și Andrei Hrebenciuc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai multă vreme. Cei doi preferă discreția totală în ceea ce privește relația lor, motiv pentru care nu se afișează în public împreună.

Anul trecut s-a zvonit chiar că influencerița și parenerul ei, fiul fostului parlamentat de la PSD Victor Hrebenciuc, ar avea de gând să se căsătorească. Din informațiile apărute în presa mondenă, nunta ar fi trebuit să aibă loc pe Coasta de Azur.

Citește și: Dana Budeanu a răbufnit. Ce a spus în apărarea lui David Popovici. Mesajul dur al vedetei

Creatoarea de modă a apărut pe rețelele de socializare purtând un inel cu piatră prețioasă, bijuterie care i-a făcut internauți să creadă că e un dar din partea iubitului.

Informația a fost însă dezmințită la vremea respectivă de Dana Budeanu. Ea a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a transmis că nu are de gând să facă pasul cel mare.

”Nu candidez! Deci nu mă mărit”, ”Numa’ amețitele se mărită! Femeile adevărate candidează la prezidențiale”, ”Numa’ amețitele se mărită! Femeile adevărate fac verdict”, a transmis aceasta pe social media.

Între Dana Budeanu și Andrei Hrebenciuc este o diferență de 5 ani, creatoarea de modă având 44, iar iubitul ei 39 de ani.

Citește și: Imaginea cu care Dana Budeanu și-a surprins fanii. Rochia curajoasă i-a pus în evidență silueta perfectă

Dana Budeanu a declarat într-un interviu că nu crede în divorț. În opinia sa, căsătoria doar se termină.

„Eu nu cred în divorț. Eu nu cred că există o căsătorie care se termină în divorț și, deci, nu cred în divorț. Adică, o căsătorie care se termină în divorț nu este o căsătorie. Nu știu neapărat dacă am câștigat sau am pierdut, dar, cu siguranță, copiii mei nu au pierdut nimic. Adică, acesta a fost un examen fenomenal pe care l-am trecut fantastic, lucru de care sunt mulțumită astăzi”, spunea Dana Budeanu, potrivit RTV.

Cine este Andrei Hrebenciuc

Andrei Hrebenciuc a intrat în atenția presei mondene în anul 2007, când s-a cuplat cu Elena Băsescu, fiica lui Traian Băsescu, fostul șef al statului. Tatăl său, Viorel Hrebenciuc, era un rival al lui Traian Băsescu.

În 2008, Andrei Hrebenciuc s-a despărțit de Elena Băsescu și s-a cuplat cu Irina Noapteș, fiica lui Alexandru Noapteș, fost director general al CFR Călători, de care s-a despărțit după 6 ani de mariaj.

De câțiva ani, milionarul are o relație cu creatoaread emodă Dana Budeanu.

Printre altele Andrei Hrebenciuc a fost membru în Consiliul de Administrație din cadrul SIF Moldova în anul 2013, iar înainte a lucrat ca lector universitar la Academia de Studii Economice din București.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
4.2 215 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *