Ce diferență de vârstă este între Livia Bordea și Spike, noul ei iubit. Cu câți ani este de fapt artistul mai mare

Câți ani îi despart pe Livia Bordea și Spike

De două zile, numele Liviei Bordea se află pe primele pagini ale ziarelor mondene, după ce a fost surprinsă sărutându-se cu Spike, cel care a fost cavalerul de onoare la nunta ei cu Bordea. Cei doi ar forma un cuplu de ceva timp și de aceea ea și-ar fi dorit să încheie mariajul cu actorul de comedie, dar ce diferență de vârstă este între brunetă și noul ei iubit! Iată răspunsul mai jos!

Cu câți ani este mai mare Spike decât Livia Bordea

În urmă cu două zile, Livia, fosta parteneră de viață a lui Cătălin Bordea, a fost surprinsă în timp ce se săruta pasional cu Spike, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi de la noi din țară și unul dintre cei mai buni prieteni ai fostului ei soț.

Paul Mărăcine, așa cum îl cheamă pe artist în buletin, nu numai că a fost prezent la nunta Liviei cu Cătălin Bordea, ba chiar a fost și cavaler de onoare la acel eveniment.

Tocmai din acest motiv, se crede că Spike și bruneta ar forma un cuplu de mai mult timp. În plus, Livia este și angajată la casa de discuri la care lucrează Spike, astfel că cei doi ar putea fi împreună chiar din anul 2021, însă nu se cunosc exact aceste informații.

Dar ce diferență de vârstă există între presupușii iubiți? Ei bine, Livia are 33 de ani, în timp ce Spike are 38 de ani, astfel că artistul este mai mare cu cinci ani decât fosta soție a lui Cătălin Bordea.

Reacția uluitoare a lui Spike, după ce a fost surprins sărutându-se cu Livia Bordea

Imediat după ce a fost surprins sărutându-se cu Livia Bordea, Spike a fost contactat de Cancan și nu a ezitat să-și recunoască gestul, dar nu a spus clar dacă el și fosta soție a prietenului său au, într-adevăr, o relație.

”Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am covid, trebuie să închid ”, a declarat artistul pentru sursa menționată.

Citește și Vedeta care a încercat să-l cucerească pe Cătălin Bordea cu mesaje la 12 noaptea. Ce putea să-i scrie, motivul incredibil pentru care actorul nu a cedat tentației!

Cătălin Bordea, reacție după ce s-a aflat că Livia se iubește cu Spike

După ce a aflat că fosta lui soție și cel pe care-l considera prieten cândva formează un cuplu, Cătălin Bordea a scris un mesaj pe rețelele sociale. Printre altele, comediantul a dat de înțeles că bănuia de ceva timp că Livia și Spike au o relație mai ”specială”.

”Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli.

Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, a scris actorul pe InstaStory.

Citește și Ce a spus Cătălin Bordea, după ce a văzut-o pe fosta soție sărutându-se cu prietenul lui. De necrezut ce a ieșit la iveală!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *