Ce diferență de vârstă este între Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți, și soția lui. Sigur nu ai fi bănuit câți ani îi despart de fapt

Nu sunt deloc afectați de diferență

Mihai Rait este un actor carismatic, cunoscut publicului larg sub numele de Dorel din serialul fenomen de la PRO TV, Las Fierbinți. Dacă pe el în cunoaște toată lumea, puțini sunt cei care știu despre soția sa, Ana Maria. Iată cum s-au cunoscut și ce diferență de vârstă este între cei doi parteneri. Nici nu ai zice că există!

Ce diferență de vârstă există între Dorel din Las Fierbinți și soția sa

Dorel din Las Fierbinți este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de pe micile ecrane, un personaj savuros care ne face serile mai frumoase atunci când apare la TV. Este, de asemenea, o figură ce apare des în mediul online unde, indiferent că vrea sau nu, ne pune zâmbetele pe fețe.

Iar în timp ce Mihai Rait este foarte celebru, mai puțin cunoscută este partenera sa te viață, Ana Maria, care preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și de ochii curioșilor, fiind o fire mai retrasă și mai discretă. În vârstă de 29 de ani, aceasta este mai tânără cu 14 ani decât soțul ei, dar diferența nu a fost niciodată un impediment în calea fericirii lor.

„Nu ne-am pus niciodată problema diferenței de vârstă. Prejudecăți există ca la toată lumea când e vorba despre diferența de vârstă și nu înțeleg de când a devenit tinerețea unei femei un dezavantaj.  Câteodată, oamenii pun tinerețea pe aceeași treaptă cu lipsa de experiență de viață și nu cred că e corect. Nu trebuie să fii bătrân ca să fii deștept și educat”, a explicat îndrăgitul actor pentru viva.ro.

Cum a cerut-o de soție

Și deși cârcotașii tot încearcă să spună că legătura dintre cei doi nu e potrivită din cauza vârstei, Mihai Rait se declară un om împlinit și fericit. În timp ce în serialul Las Firbinți interpretează rolul unui bărbat mai înapoiat, care nu prea știe cum să se comporte sau cum să abordeze o femeie, în realitate lucrurile sunt total diferite, lucru la care nu multă lume s-ar fi așteptat.

Povestea lor de iubire a început la un spectacol de stand-up comedy pe care Mihai Rait îl susținea, cu toate că se știau de mult timp, fiind vecini de bloc. A cerut-o de soție la doar trei luni de când s-au cunoscut, iar în 2017, Mihai Rait și Ana Maria au decis să-și unească destinele, avându-l ca naș chiar pe Mihai Bobonete, bunul prieten al actorului. Cei doi au împreună un băiețel, numit Alexandru Mihai.

„Lucrurile au evoluat rapid pentru că ne iubim foarte mult, și de aici totul a devenit ușor. Am cerut-o pe 4 iulie 2016 și am făcut-o în momentul în care ea se încălța, noi pregătindu-ne să ieșim din casă, să mergem la finala , unde eu susțineam un spectacol de improvizație, în calitate de invitat. Știu, vă așteptați la ceva mai siropos, dar așa mi-a venit mie atunci, chiar nu puteam să mai aștept până seara, în ziua aia luasem și inelul și eram nerăbdător să o cer”, a mai dezvăluit acesta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
8.1 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *