Ce diferență de vârstă există între Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinți, și soțul ei. Actrița de la Pro TV este mult mai mică

Nimeni nu se aștepta la așa diferență

Anca Dumitra, una dintre actrițele de succes și foarte îndrăgite de publicul din România, se iubește de câțiva ani buni cu Manfred Spendier. La finalul anului trecut, cei doi au devenit soț și soție, ceremonia având loc în secret. Și chiar dacă iubirea lor este una pasională și desprinsă ca din povești, nu putem să nu luăm în seamă diferența de vârstă dintre cei doi care este, fie vorba între noi, considerabilă!

Ce diferență de vârstă există între Anca Dumitra aka Geanina și soțul său

Actrița care o interpretează pe Geanina din Las Fierbinți nu vrea să își expună viața privată în fața curioșilor, dar un lucru este vizibil și fără să declare ea, și anume că își iubește la nebunie partenerul. Anca și soțul său sunt împreună de mai mulți ani, însă vedeta l-a introdus treptat în lumina reflectoarelor. Cei doi s-au afișat braț la braț, pentru prima oară, la Gala Premiilor Gopo de anul trecut. Ulterior, la un alt eveniment monden, „Geaninuța” și iubitul său au dat și câteva detalii intime despre relația lor.

„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp împreună. Eu sunt destul de discretă și totuși surprinzătoare. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate, poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, a declarat actrița din Las Fierbinți în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Și a știut ea de ce spune că totul merge bine între ei, căci la finalul anului trecut, Anca Dumitra și Manfred Spendier s-au căsătorit civil. A urmat apoi cununia religioasă, care a avut loc, tot în secret, la finalul lunii aprilie.

Și deși este evident că flacăra dintre ei arde încă puternic, mulți nu știu că între Geanina din Las Fierbinți și soțul său există o diferență de vârstă destul de mare. Mai exact, Anca Dumitra este mai mică decât partenerul său de viață cu 11 ani. Vedeta Pro TV are 35 de ani, iar afaceristul 46.

Actrița din Las Fierbinți a avut o nuntă de vis

Diferența de vârstă dintre aceștia nu i-a împiedicat în niciun fel să își oficializeze relația în fața altarului. Anca Dumitra a avut o nuntă de vis alături de cel pe care îl iubește nemăsurat. Evenimentul a fost chiar mai frumos decât și-a imaginat.

„A fost de departe cea mai frumoasă petrecere pe care aș fi putut vreodată să mi-o imaginez, dacă aș fi făcut asta. Cum spuneam, nu am fost niciodată genul. Pentru mine, cea mai importantă a fost cununia religioasă. Am avut aproape familia, a fost plin de emoții. Fiind o persoană credincioasă, acel moment a contat enorm pentru mine”, a mărturisit Anca Dumitra, potrivit viva.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
3.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *