Ce este Oxigen Ozonoterapia și cum te ajută. Dr. Felicia Oprea ne explică beneficiile în cadrul emisiunii EGO Life by Dana Săvuică

Ce contraindicații are

Scris de: Daoud Andra

01 May. 2024

Din ce în ce mai multe femei sunt preocupate de îngrijirea pielii, mai ales pe măsură ce înaintează în vârstă. Atunci când pielea nu mai secretă suficientă elastină și colagen, o putem ajuta cu diferite tratamente. Dr. Felicia Oprea explică, în cadrul emisiunii EGO Life, ce este Oxigen Ozonoterapia și cum funcționează. Are efecte dovedite la nivelul întregului corp, nu doar al pielii.

Oxigen Ozonoterapia, tratamentul cu efecte dovedite

Îngrijirea pielii și a corpului este un subiect care le preocupă pe foarte multe femei, iar miercuri, 1 mai, acestea pot afla mai multe despre subiect, de la un specialist. Medicul Felicia Oprea vine în platoul EGO Life și discută despre diferite tratamente pentru ten și nu numai. Unul dintre acestea este Oxigen Ozonoterapia, pe care orice femeie ar trebui să îl încerce.

Vezi și: Ego Life, ediția a 93-a. Dana Săvuică, Carmen Tănase și dr. Felicia Oprea, despre îngrijirea corpului trecut de 50 de ani

”Mie îmi place foarte mult Oxigen Ozonoterapia, pe care o practic de ani de zile, o consider ca darul lui Dumnezeu pe pământ. Este o tehnică medicală, este aplicată de medici care au obținut un atestat. Este foarte simplă: ai un generator din care extragi într-o seringă un amestec de oxigen și ozon. Este dovedit științific că pe măsură ce trece timpul, capacitatea de a transporta oxigenul scade, iar atunci când ai o problemă există un deficit de oxigen.

Oxigen Ozonoterapia crește imediat aportul de oxigen în celule. Există mai multe tehnici de administrare, e un kit de terapie. Ozonul este și el foarte important, pentru că deschide celula. Ozonul asta face, deci am o oxigenare imediată, rapidă”, explică medicul Felicia Oprea, în emisiunea EGO Life.

Carmen Tănase, 7 ani fără un rol
Dr. Felicia Oprea, Carmen Tănase și Dana Săvuică, în platoul EGO Life

Ce contraindicații există

Deși este un tratament care poate fi aplicat indiferent de vârstă, dr. Felicia Oprea a explicat că are și câteva contraindicații. Este vorba despre persoanele care au deficitul unei enzime și cele care suferă de hipertensiune arterială.

”Este deficitul unei enzime ce produce hemoliză. Nu este caracteristică țării noastre boala în sine, ci bazinului mediteranean. Și nu se face în puseul de hipertensiune. Spun în puseu pentru că dacă îi scazi tensiunea, poți să îi faci. Cam biciuiește puțin organismul”, a mai spus specialista.

Despre acestea, dar și alte subiecte de interes, dr. Felicioa Oprea discută cu Dana Săvuică și cu Carmen Tănase în ediția de miercuri, 1 mai, a emisiunii EGO Life. Aceasta se difuzează de la ora 20:00 pe site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *