Ce face acum Melinda Gates, după divorțul dureros de miliardarul Bill Gates. Viața i s-a schimbat radical

Cum a reușit Melinda Gates să treacă peste divorțul dureros de miliardar.

Scris de: Daoud Andra

11 Oct. 2022

Ce face acum Melinda Gates, după divorțul dureros de miliardarul Bill Gates. Viața i s-a schimbat radical

Bill și Melinda Gates s-au separat oficial în luna august, însă își anunțaseră despărțirea cu mult timp înainte. Procesul de divorț s-a finalizat recent și fiecare dintre ei merge acum pe drumul său. Fosta soție a miliardarului a dezvăluit cum i s-a schimbat viața de când este singură. Ce face acum Melinda Gates, după divorțul dureros de miliardarul Bill Gates.

Cum a trecut Melinda Gates peste divorțul dureros

După o căsnicie de 27 de ani, Bill și Melinda Gates au decis să meargă pe drumuri separate. Se pare că de vină ar fi fost infidelitățile repetate ale miliardarului, iar separarea dintre cei doi a survenit în urmă cu un an și jumătate. Recent, s-a încheiat și procesul de divorț, un divorț pe care Melinda Gates l-a descris drept „incredibil de dureros”.

Chiar dacă erau în plin proces de separare, cei doi foști soți au continuat să lucreze împreună. Ei colaborează în cadrul fundației pe care o conduc de mai bine de 20 de ani. Melinda Gates a povestit, într-un interviu acordat recent, că s-a concentrat pe muncă și astfel a reușit să depășească perioada dificilă. Chiar dacă pe plan personal suferea, pe plan profesional nu a dat niciodată dovadă de slăbiciune.

„Am continuat să lucrez să fiu cea mai bună în fiecare zi. Așa că, deși puteam să plâng la ora 9 dimineața și apoi să fiu la o videoconferință la ora 10 dimineața, în fața celuilalt, eu eram cea mai bună‟, a spus Melinda, într-un interviu pentru revista Fortune.

Ce face acum Melinda Gates, dupa divortul dureros de miliardarul Bill Gates
Bill și Melinda Bates au fost căsătoriți timp de 27 de ani.

Cum a ajutat-o pandemia să depășească perioada dificilă

Paradoxal, pandemia a ajutat-o să treacă mai ușor peste despărțire, pentru că a avut parte de intimitate. A cântărit îndelung decizia de a pune capăt mariajului, dar până la urmă a hotărât să divorțeze. „Pur și simplu nu am mai putut rămâne în acea căsnicie”, a explicat Melinda Gates.

„Lucrul ciudat despre Covid este că mi-a oferit intimitate să fac ceea ce trebuie să fac. A fost incredibil de dureros, în nenumărate moduri, dar am avut intimitatea să trec peste asta”, a mai punctat fosta soție a miliardarului.

Melinda și Bill Gates s-au căsătorit în anul 1994, iar nunta a avut loc pe insula Lanai din Hawaii. Cei doi au anunțat că se despart în 2021, după un mariaj de 27 de ani. Foștii soți au împreună trei copii, cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani. Pe plan profesional, soții Gates au înființat fundația „Bill&Melinda Gates”, unde femeia își desfășoară și în prezent o mare parte din activitare.

Fundația a apărut în anul 2000, iar în prezent se etimează că valorează 40 de miliarde de dolari. Potrivit CEO-ului fundației, în momentul în care au decis să se despartă, Bill și Melinda Gates au făcut o înțelegere cu privire la colaborarea lor. Fosta soție a lui Bill Gates se va retrage din fundație dacă, după doi ani de la despărțire, ea sau miliardarul ajung la concluzia că nu pot lucra împreună.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *