Ce face Lavinia Pîrva pentru a-și menține silueta, la 39 de ani. “Recunosc că nu îmi este ușor”. Soția lui Ștefan Bănică a vorbit deschis despre stilul ei de viață

Află cum se menține suplă vedeta!

Lavinia Pîrva este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase vedete de la noi din țară. Partenera de viață a lui Ștefan Bănică se poate lăuda cu o siluetă de invidiat la cei 39 de ani săi. Cum reușește să se mențină suplă? Ei bine, de curând, bruneta a mărturisit că face eforturi mari pentru a arăta atât de bine și pentru a se menține în formă. Iată care este secretul ei!

Lavinia Pîrva, secretul siluetei sale la 39 de ani

Soția lui Ștefan Bănică l-a adus pe lume pe Alexandru în anul 2019 și, din păcate, a avut mari probleme cu kilogramele în plus după sarcină. Însă, vedeta s-a mobilizat rapid și a reușit în cele din urmă să-și recapete silueta de altădată.

Acum, bruneta arată foarte bine și multe femei se întreabă care este secretul ei. Ei bine, de curând, fosta membră a trupei Spicy a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă.

”Nu accept ideea grasă și frumoasă”

În cadrul unui interviu acordat recent, Lavini Pîrva a precizat că este foarte atentă la ceea ce mănâncă. Totodată, vedeta a mărturisit că face mișcare și își menține energia pozitivă.

”Încerc să mă mențin în formă, însă recunosc că nu îmi este ușor. Am mereu în minte că sănătatea ține de cum o întrețin prin alimentație, sport și energie pozitivă.

Iar atunci când scap controlul, nu accept ideea ”grasă și frumoasă”, accept doar perioada care poate este mai nefastă, iar aici mă refer la oboseală, stres etc”, a declarat bruneta, conform celor de la VIVA!.

Te-ar mai putea interesa și Anunțul făcut de Lavinia Pîrva, după 7 ani de căsnicie cu Ștefan Bănică Jr. Mărturisiri surprinzătoare: “Pentru mine acest lucru a însemnat o mare lecție”!

Ce ritualuri de frumusețe are?

Cât despre ritualurile de frumusete la care apelează, Lavinia Pîrva a spus: ”Eu nu mă dau peste cap cu ritualuri de frumusețe, încerc să-mi mențin echilibrul în toate.

Cum spuneam, încerc să mă hrănesc corespunzător, să fac sport, îmi îngrijesc tenul, mai ales că acum ne ajută și tehnologia în zona de beauty prin lucruri cu rezultate extraordinare noninvazive și, cel mai important lucru, investesc mult în evoluția mea personală.”

Te-ar mai putea interesa și Lavinia Pîrva, despre gelozie în căsnicia ei: “Ștefan este, fără dar și poate, unul dintre cei mai frumoși bărbați de la noi din țară!” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *