Ce făcea mama Simonei Radiș în timp ce aceasta câștiga argintul olimpic la Paris. Imagini emoționante

Simona Radiș și Ancuța Bodnar au obținut medalia de argint în proba de dublu vâsle la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Simona a fost susținută de acasă de mama ei tocmai de la Avrămeni, județul Botoșani, acolo unde campioana a copilărit.

Cum a reacționat Maricica Radiș când fiica ei a câștigat la Jocurile Olimpice

Botoșăneanca Simona Radiș și suceveanca Ancuța Bodnar revin în România cu medalia de argint în proba de dublu vâsle de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Acasă, în Avrămeni, la doar câțiva km depărtare de Botoșani, Maricica Radiș a urmărit cu cele mai mari emoții prestația fiicei sale. În casa unde a copilărit mai sunt câteva medalii de ale campioanei, dar majoritatea le-a luat acasă la ea, spune doamna Maricica.

Emoțiile unui părinte sunt de necomparat. După o cursă de 2.000 de metri, fiica ei iese învingătoare, iar telefoanele și mesajele de la familie și apropiați încep să curgă.

„Am tremurat, am plâns, am strigat hai,fetele, puteți, puteți până în ultimul moment, acum toți suntem bucuroși. Este a noastră și indiferent ce se întâmpla, este copilul nostru.

Încă și acum am emoții, mai este un val la barca de opt și după ne liniștim. I-aș transmite că o iubesc din toată inima. Nu cred că este supărată (nr. fiindcă nu a luat aurul olimpic).

Ne-a zis să ne liniștim, că sunt și ei oameni și indiferent că sunt pe podium sau că nu sunt, se poate întâmpla orice. Indiferent ce s-ar fi întâmplat sunt emoții.

Soțul s-a uitat separat, are emoții mai mult decât mine”, a spus Maricica Radiș, după terminarea cursei, potrivit Botoșani Online.

Toți localnicii din Avrămeni sunt mândri de Simona

Localnicii din satul natal al campioanei își aduc aminte cu plăcere de Simona. Toți spun că a fost un copil foarte cuminte și respectuos cu toată lumea. Chiar și foștii ei colegi de școală îi urmăresc competițiile și o susțin.

„Este o fată curajoasă, puternică, a muncit foarte mult și mă bucur pentru ea. O știu de micuță, o fată disciplinată și foarte la locul ei. Ne bucurăm toți pentru succesul ei, pentru reușitele ei.

Dorim în continuare multă putere de muncă, știm cu toții că muncește pentru aceste medalii și o felicităm din toată inima și o așteptăm acasă cu drag și să ne mai bucure cu reușitele ei. Multe felicitări și numai bine”, spune o localnică, potrivit aceleiași surse.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Motivul pentru care Diana Munteanu este singură, la 45 de ani
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *