Ce facultate grea face Cezara Cristescu, deși are o carieră de influencer: „Ceva complet diferit!” VIDEO EXCLUSIV

Cum au reacționat colegii de facultate când au văzut-o

Cezara Cristescu a reușit să își facă un nume pe social media și se bucură de faptul că are numeroase proiecte datorită carierei de influencer, apărând, de curând, și în filmul “Buzz House”. Cu toate acestea, ea nu a uitat de studii, dezvăluind, în exclusivitate pentru Ego.ro, de ce a ales să urmeze o facultate grea.

Cezara Cristescu, detalii despre facultate

Cezara Cristescu este studentă la Facultatea de Cibernetică în cadrul Academiei de Studii Economice. Aceasta a punctat că și-a dorit să facă ceva diferit față de imaginea pe care o are în mediul online. Mai mult, ea ne-a dezvăluit că și-a schimbat total programul și este mult mai disciplinată:

“Eu sunt studentă la cibernetică. (…) Mi-a plăcut foarte mult ideea de a face ceva diferit. Puteam să merg la marketing sau management, dar am zis că îmi doresc să fac ceva complet diferit! M-am întrebat: “Cezara, ce nu știi să faci? Știi să cânți, să dansezi, le ai cu televiziunea! Nu știi să faci matematică!”.

Am considerat facultatea ca fiind o provocare, dar și un mod de a mă disciplina cu programul! Ca influenceri ne organizăm cum vrem, dar se schimbă lucrurile când intervine facultatea!”

Cum au reacționat colegii

Totuși, în momentul în care a intrat în ASE, Cezara Cristescu este sigură că lumea nu se aștepta ca ea să se dedice studiului. Lucrurile s-au schimbat în momentul în care a arătat că este implicată și își dorește să învețe, iar colegii o tratează ca pe o prietenă:

“Mă bucur pentru că anul trecut am fost la informatică economică și la business administration, am început două facultăți, iar anul acesta m-am transferat ca să fiu doar la cibernetică! Volumul era prea mare, nu puteam să îl acopăr, am și un job 24/7. M-am dus destul de liniștită la facultate, nu m-am dus cu fițe.

M-am bucurat pentru că toți colegii au vrut să o cunoască pe Cezara care stă la calculator și învață, m-am bucurat pentru că au vrut să mă cunoască pentru cine sunt. Este clar că au fost interesați și de zona de social media. Mă întrebau: “WOW! Buzz House, cum a fost?”. În același timp, când ies la cafea cu ei sunt o simplă studentă și toți suntem prieteni! E clar că la început, când am intrat prima oară în ASE, lumea se uita și spunea: “Ce caută fata asta aici? Ai venit să faci un story?”.

Când profesorii m-au văzut implicată, iar colegii au observat că ies la tablă, clar au zis: “Chiar e reală treaba aceasta!”. Mi-am luat puțin hate pe social media când am anunțat că o să merg la facultate: “Ești influencer, de ce mai ai nevoie de facultate?”. Am considerat că e o provocare! Nu o fac neapărat pentru diplomă, nu cred că o să ajung în zona IT-ului sau într-o corporație, nu e ceva ce îmi doresc, dar mă gândesc că pot să zic că știu să fac și chestia asta și mă disciplinează!”

Citește și: Cezara Cristescu, despre Selly și Buzz House: „Foarte rar îl vedem pentru că este haos!” VIDEO EXCLUSIV

De ce s-a luptat cu hate-ul în social media

Cezara Cristescu s-a luptat și cu diferite comentarii răutăcioase în mediul online după ce a anunțat ce facultate vrea să urmeze. Aceasta a încercat să schimbe gândirea urmăritorilor săi, arătându-le și o altă latură pe care o are:

“Am stat foarte mult să mă gândesc la asta. De ce a reacționat lumea așa? Am realizat că oamenii pun mai mult preț pe imagine. Au considerat că dacă ești drăguță, automat ești proastă! Am încercat să vorbesc despre asta în social media și să le zic: “A pretty image, a pretty mind!”.

Poate unele persoane din social media pot să înțeleagă chestia asta! (…) Mi se pare o antiteză frumoasă pentru mine. Lumea spune: “Se postează pe social media în rochițe!”. Ei doar asta văd! Mi-a plăcut să le arăt și o altă latură pe care o am, în care stau cu ochelarii pe nas la calculator! E diferit și e tare că oamenii mă văd și în această ipostază! (…)”

Citește și: Cum au reacționat părinții Cezarei Cristescu când i-a anunțat că o să joace în Buzz House: „Contează foarte mult!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *