Ce fiică frumoasă are Marius Moga. Cum arată Maria Elisabeta și ce pasiune are

Imagini rare cu fiica lui Marius Moga!

Marius Moga, cunoscut pentru talentul său remarcabil de compozitor, este și un tată devotat, care încearcă să își protejeze cât mai mult fiica de celebritatea care îl înconjoară. Maria Elisabeta, copila sa de nouă ani, rezultată din relația cu Bianca Lăpuște, este o fetiță frumoasă și creativă, care își conturează deja propriul drum, independent de faima tatălui său.

Marius Moga, un tată devotat și iubitor

Marius Moga, în vârstă de 42 de ani, nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără îndoială, cel mai talentat compozitor de la noi din țară. De asemenea, acesta se pricepe foarte bine și la cântat.

Pe plan personal, artistul este căsătorit încă din anul 2015 cu Bianca Lăpuște și împreună au o fetiță, pe Maria Elisabeta, care are deja nouă anișori.

Ca orice părinte, Marius Moga încearcă să-i ofere o educaţie aleasă copilei sale. Recent, acesta a mărturisit că își dorește ca fiica sa să își formeze propria personalitate, fără să fie influențată de activitatea și renumele său.

”Încerc să păstrez cât mai mult o perioadă din viața ei ideea că ea poate să își formeze personalitatea fără să aibă impresia că trebuie să cunoască oameni care o știu pe ea, dar ea nu știe cine sunt ei.

E conștientă, dar i-am explicat că ea are drumul ei, care nu trebuie să fie neapărat legat de cum sunt eu perceput public. Trebuie să aibă propriul ei drum”, a explicat artistul în cadrul podcastului ”Celebru și părinte”.

”Cineva le taie aripile”

Maria Elisabeta este deja în clasa a II-a și se confruntă cu atenția sporită din partea colegilor săi, care sunt familiarizați cu muzica tatălui său. Cu toate acestea, Marius Moga insistă că nu dorește să își îndrume fiica într-o direcție anume, ci vrea să o lase să își descopere propriile talente și interese.

”Eu sunt de părere că toți copiii se nasc talentați. După aceea, cineva le taie aripile. Plus că nu contează procentul de talent, cât contează ambiția de a face ceva cu orice procent de talent ai avea.”, a spus compozitorul.

Citește și Reuniunea anului între Randi și Marius Moga. Ce planuri au pentru o revenire Morandi: „E păcat să lași să moară un proiect de genul acesta” VIDEO EXCLUSIV!

Ce pasiune are fiica artistului

Maria Elisabeta pare să nu-i calce pe urme tatălui său. În schimb, copila are o pasiune arzătoare pentru modă și design vestimentar. ”E foarte creativă, nu pot să spun că s-a fixat doar pe muzică.

Ea cred că e foarte înclinată către fashion design. Mi-a și spus într-o zi: când o să fiu mare, cred că o să mă ocup cu ceva în domeniul modei. Prea îmi place să-mi schimb ținutele, să le asortez, să le combin”, a povestit Marius Moga la Antena Stars. Recent, Maria Elisabeta a demonstrat acest talent transformând hainele vechi în ținute noi.

”Ieri, de exemplu, și-a găsit niște hăinuțe de când era mai mică, și-a dat seama că nu-i mai folosesc la nimic, și a început să le taie cu foarfeca și a zis: uite, le-am adaptat acum, le pot purta din nou. Am zis, ok, foarte tare”, a relatat compozitorul, impresionat de ingeniozitatea fiicei sale.

Citește și La asta nimeni nu se aștepta. Vedeta din România care aruncă bomba despre Marius Moga: “Am fost supărat rău”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *