“Ce frumoasă sunteți”! Andreea Esca, ținută senzuală pe internet. Nimeni nu se aștepta să o vadă așa îndrăzneață

Vezi cum s-a pozat vedeta pe Instagram!

Andreea Esca este, fără îndoială, cea mai cunoscută și îndrăgită prezentatoare de știri de la noi din țară. Vedeta de la Pro TV se poate lăuda cu o comunitate impresionantă de fani în online, iar fotografiile pe care aceasta le postează adună mii de aprecieri. Ultima imagine distribuită de moderatoare pe Instagram a aprins imaginația urmăritorilor ei de sex masculin. Iată în ce ținută senzuală s-a afișat pe celebra rețea socială!

Andreea Esca, apariție de senzație pe internet

Serioasă și perfectă în fața camerelor, Andreea Esca, în vârstă de 51 de ani, a reușit să-și facă un nume în lumea televiziunii. De peste două decenii, îndrăgita vedetă prezintă știrile Pro TV și își face meseria impecabil.

Oamenii o apreciază și o urmăresc la tot pasul nu doar la televizor, ci și în online, acolo unde moderatoarea postează des fotografii. Și dacă în fața camerelor de filmat, Andreea Esca nu obişnuieşte să zâmbească des și apare în ținute sobre, iată că în timpul liber, lucrurile se schimbă.

Ce frumoasa sunteti Andreea Esca, tinuta senzuala pe internet
Andreea Esca

Andreea Esca s-a pozat într-o rochie decoltată

Recent, Andreea Esca a distribuit pe rețelele sociale o fotografie în care îmbracă o ținută elegantă și rafinată, dar extrem de decoltată. Mai exact, vedeta de la Pro TV s-a pozat într-o rochie de culoare galbenă, care-i lasă bustul generos la vedere.

Apariția prezentatoarei TV i-a făcut pe internauți să înroșească butonul de like. Deși nu se mai află la prima tinerețe, Andreea Esca arată foarte bine, iar ridurile lipsesc cu desăvârșire de pe chipul ei.

Citește și Imagini cu Andreea Esca pe care toți românii le-au uitat. Cum a apărut la primul jurnal al știrilor Pro TV din 1 decembrie 1995!

Cum au reacționat fanii vedetei

Postarea prezentatoarei de știri a strâns aproape șase de mii de aprecieri și zeci de comentarii de la fanii din toate colțurile țării. Urmăritorii nu s-au putut abține să nu o coplimenteze pe vedetă în secțiunea de comentarii.

”Cu ce ne imbracam de Sarbatori? Gata rochiile? 📸@protv_romania @cristallini_official @laura8accessories @banustefan @milonahristov”, a scris Andreea Esca în dreptul fotografiei de mai sus.

”Ce frumoasa sunteți doamna Andreea! Nu mi am făcut și nici cumpărat!😢”, a scris unul dintre fani.

”Andreea tu înflorești!!! Cine te iubește asa de mult?😂💕

😍😍❤️❤️O frumoasă ca întotdeauna

Uau, perfectă! 💛”, sunt și alte comentarii pe care Andreea Esca le-a primit pe Instagram.

Citește și Andreea Esca a dispărut de la Știrile Pro TV. Cine este vedeta care i-a luat locul definitiv!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *