Ce fuste se poartă în vara 2022. Modelele pe care trebuie să le ai în garderoba ta

Descoperă care sunt tendințele principale pentru fustele verii 2022.
Ce fuste se poartă în vara 2022. Modelele pe care trebuie să le ai în garderoba ta

Ce fuste se poartă în vara 2022 și care sunt tendințele principale în materie de îmbrăcăminte. Când începe sezonul estival, fustele se numără printre articolele vestimentare de bază ale verii. Oferă un confort deosebit și, pe de altă parte, au puterea de a fi combinate cu o multitudine de alte piese.  De la cămăși, topuri scurte, corete, până la tricouri de bază, fustele arată bine în aproape orice combinație.

Ținând cont de tendințe dar și de moda străzii, iată ce fuste se vor purta în acest sezon.

Ce fuste se poartă în vara 2022, vedetele sezonului

Fusta din denim

Țesătura denim este cea mai atemporală și mai ușor de combinat, indiferent de sezon. Vara în mod deosebit, fusta din denim se numără printre itemurile must mave. În 2022 fusta midi din denim a reintrat în trendurile principale. Este o piesă versatilă și foarte confortabilă

Ce fuste se poartă în vara 2022

Fusta boho

Caracterizate prin volane și asimetrii, fustele boho sunt senzația verii. Sunt nelipsite din moda străzii și se numără printre cele mai populare tendințe ale verii. Aceste fuste se potrivesc foarte bine cu cămăși de in sau cu bluze căzute pe umeri. Arată foarte chic cu sandale, balerini, dar pentru un outfit boho se completează perfect cu botine sau cizme.

Ce fuste se poartă în vara 2022Fusta mini

Într-o perioadă în care decupajele, topurile decupate și rochiile transparente fac furori, nu este de mirare că fustele mini sunt la modă. Astfel, fustele mini sunt poziționate ca un trend de neoprit pentru sezonul verii. Poartă-le cu tricouri, crop tops sau chiar cu sacouri de vară.

Fusta din satin

După rochiile din satin seducătoare, a venit momentul fustelor satinate, deosebit de seducătoare. Fusta satinată se remarcă prin confort și este inspirată din moda anilor ‘90. Ușor de combinat cu bluze romantice sau tricouri cu mesaj, este un item foarte versatil. Deși satenul are o strălucire aparte, poate fi combinat atât cu espadrile, sandale cu toc cât și cu adidasi. Fusta din satin are sanse mari sa devina un must have în vara 2022.

Ce fuste se poartă în vara 2022

Fusta croșetată

Piesele de îmbrăcăminte croșetate sunt sinonime cu vara. Și în acest sezon estival totul indică faptul că fustele croșetate vor fi peste tot, atât în ​​tonuri neutre, cât și în culori vii. Prin textura lor se potrivesc foarte bine la outfit-uri casual cu încălțăminte sport, confortabilă. Sandalele cu platformă sunt o altă opțiune potrivită. Fustele croșetate arată foarte bine combinate cu alte piese vestimentare croșetate. Altă optiune stylish sunt cămășile din denim, care contrastează plăcut cu detaliile croșetate.

Citește și moda feminină 2022, principalele tendințe pentru primăvară-vară

sursă foto: instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *