Ce greșeli majore fac femeile când vine vorba de bărbați: „Castrarea emoțională din cuplu” VIDEO EXCLUSIV

Izabela Barbu, cântăreață: „Nu e bine pentru devenirea noastră”

Scris de: Daoud Andra

06 Mar. 2023

Ce greșeli majore fac femeile când vine vorba de bărbați: „Castrarea emoțională din cuplu” VIDEO EXCLUSIV

Dinamica relațiilor de cuplu s-a schimbat foarte mult în ultimii ani. Pornind de la această ipoteză, Dana Săvuică și invitata ei, cântăreața Jezebel, discută, în ediția a 51-a a emisiunii Ego Life, despre atuurile pe care le au bărbații în viață, dar și despre ce greșeli fac uneori femeile în cuplu. Ce presupune castrarea emoțională la care face referire artista și cum îi afectează pe domni.

Greșelile pe care le fac femeile cel mai des în relație

Femeile și bărbații au vulnerabilități diferite. Fiecare individ are o latură emoțională pe care o ascunde mai mult sau mai puțin, iar acest lucru are impact asupra personalității sale. Izabela Barbu, cântăreață, este invitata Danei Săvuică în emisiunea Ego Life din această seară și vine cu o perspectivă interesantă cu privire la dinamica relațiilor în prezent.

Citește și: Ego Life, ediția a 51-a. Dana Săvuică și Jezebel, cântăreață, discută despre schimbările majore în carieră. Cum să-ți transformi pasiunea în job

Jezebel, pe numele ei Izabela Barbu, este de părere că în societatea modernă, femeile au tendința de a practica așa-zisa „castrare emoțională” asupra partenerilor lor. Aceasta spune că, pentru a menține relația sănătoasă, este nevoie să fie păstrat un echilibru.

„În societatea asta modernă femeia cam are tendința să castreze emoțional bărbații. Și nu e bine pentru devenirea noastră și a relației de cuplu. Ar trebui să păstrăm totuși un echilibru. Diferența între bărbați și femei este că bărbații nu se iau atât de tare în serios cum o fac femeile. Ei se joacă, le place să rămână copii, schimbă jucăriile, dar ei rămân mult mai copii. Noi ne luăm mult prea tare în serios și atunci uneori devenim și mai acide, triste.”, spune Izabela Barbu.

Ce atuuri au bărbații, în comparație cu femeile

Discuția dintre cele două a atins și un alt punct și anume: atuurile cu care bărbații pornesc în viață. Dana Săvuică este de părere că bărbații pleacă la drum cu mai multă libertate decât femeile și că au un avantaj din acest punct de vedere. Și invitata ei din emisiune este de acord cu această teorie și completează:

„Au niște atuuri din punctul ăsta de vedere, însă există o sensibilitate în ei pe care o maschează pentru că bărbaților nu prea li s-a dat voie să plângă, să se joace cu emoțiile lor. Ei trebuie să fie războinici, puternici și le e greu să-și arate vulnerabilitățile. Și noi am crescut în modelul acesta, ni s-au atribuit roluri. Și noi suntem puternice.”

Jezebel și Dana Săvuică povestesc despre aceste lucruri, dar și despre alte subiecte interesante, în ediția de luni, 6 martie, a emisiunii Ego Life. Aceasta poate fi urmărită pe pagina www.ego.ro sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *