Ce i-a spus Tavi Clonda soției sale în momentul în care a devenit mamă: „Să nu faci și tu greșeala asta” EXCLUSIV

Tavi Clonda ține la momentele romantice și după căsătorie
Ce i-a spus Tavi Clonda soției sale în momentul în care a devenit mamă: Să nu faci și tu greșeala asta EXCLUSIV

Tavi Clonda și Gabriela Cristea trăiesc o iubire superbă. Cei doi se bucură de aprecierea fanilor, dar și de două minunate fetițe. Îndrăgitul cântăreț ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro. El ne-a vorbit despre micuțele sale, dar și despre relația pe care o are cu vestita prezentatoare de televiziune.

Cum mențin Tavi Clonda și Gabriela Cristea flacăra aprinsă în relația

Tavi Clonda ne-a vorbit despre cum reușesc el și Gabriela Cristea să mențină flacăra aprinsă în relație, oferindu-ne, în același timp, detalii despre micuțele pe care le au împreună. Cele două fetițe sunt extrem de talentate. Când vine vorba despre momentul în care și-a dat seama că își dorește să aibă o familie alături de prezentatoarea TV, acesta ne-a mărturisit că totul a venit treptat.

Gabriela este foarte iubită, are parte de aprecierea fanilor. Cum a fost pentru tine acest aspect?

Tavi Clonda: M-am bucurat și mi-am atras din partea ei mulți fani, dar și ea din partea mea. A fost o împletire.

Gabriela Cristea, talent ascuns: „Este adevărat că și Gabriela cântă”

Ce talent au moștenit micuțele voastre de la voi?

Tavi Clonda: Amândouă cântă foarte bine. Cea mică are o dicție bună și o voce frumoasă și la microfon. Cea mare deja știe cântecele, o să o dăm la pian și la chitară, îi place foarte mult. Este important ca micuții să își descopere talentele. Victoria este talentată la cântat. Bine, este adevărat că și Gabriela cântă, doar că nu a profesat, nu a făcut totul profesionist, însă are ureche muzicală, știe să cânte, are tot tacâmul. Până acum, Victoria pare atrasă de partea aceasta, este sensibilă, își compune singură cântecele. Îi place să inventeze. Vedem ce o să facă în viață, își va alege singură, dar este clar talentată.

Dacă o să devină persoane publice, de ce o să simți nevoia să le protejezi?

Tavi Clonda: Va trebui să fac cam tot ce au făcut toți tații de fete care au fost celebre, printre care tatăl Andrei, tatăl lui Beyonce, tatăl tenismenelor Serena și Venus. Va trebui să le protejez de absolut orice, o să fie monitorizate permanent. Nu o să fie ușor, dar să vedem ce cale o să își aleagă. Am zis că le luăm pas cu pas ca să nu o iau razna. Mai întâi grădinița, apoi clasa 0, apoi lecții de chitară, pian, canto, balet, gimnastică. Nu vreau să mă gândesc prea mult la faptul că o să crească, se adună responsabilitățile și o să mi se pară foarte greu. Este important ca eu și Gabriela să fim bine și sănătoși. O să le rezolvăm pe toate.

Care este secretul relației voastre? Cum mențineți flacăra aprinsă?

Tavi Clonda: Noi doi suntem cei mai importanți ca nucleu al familiei, dacă noi doi suntem bine, atunci și copiii sunt. Important este să nu se lase flacăra să se stingă, trebuie ca un cuplu să mai servească un pahar de vin, să se mai uite la un film. În toată vâltoarea aceasta, noi ne găsim timp. Fetele dorm fiecare în camera lor, merg la grădiniță…când erau bebeluși a fost puțin mai greu, dar și atunci când dormeau ne vedeam de ale noastre.

„Dacă iubești pe cineva, atunci pui preț și pe frumusețea interioară”

Tavi Clonda: Totuși, dacă mi-a plăcut și a fost chimie de la început din ambele părți, nu ar trebui să se stingă așa. Trebuie să îți amintești, chiar dacă soția a născut și s-a îngrășat, apoi a slăbit, dacă iubești pe cineva, atunci pui preț și pe frumusețea interioară, nu doar pe fizic. Fizicul trece, toți îmbătrânim la un moment dat. Omul trebuie să fie iubit cu felul său de a fi. Eu am și o piesă compusă pe această temă, „Îmi place felul tău de-a fi” pentru că asta este cel mai important, să îți placă vocea persoanei, modul în care se comportă cu tine și cu micuții, să lași de tine dacă este supărată, alteori să lase ea.

Ce sfat i-a oferit Gabrielei Cristea lui Tavi Clonda

Tavi Clonda: Știu multe cazuri în care după ce au făcut copii, mamele și-au neglijat soții. I-am spus: „Să nu faci tu greșeala aceasta!”. Multe au făcut micuți și pe soți i-au dat la o parte, iar ei și-au pierdut răbdarea și au plecat în altă parte sau au decis să se apuce de prostii. Acest lucru nu înseamnă că bărbatul nu trebuie să fie lângă femeie. El trebuie să fie alături de ea când naște, ținând cont că este confuză, intervin problemele hormonale. Nouă ne-a ieșit, sperăm să fie totul bine și pe viitor, deși nu ar avea de ce să nu fie.

„Trebuie să spunem orice ne deranjează fără să ne supărăm”

Tavi Clonda: Există câteva ingrediente, printre care multă răbdare, iubire, inteligență emoțională și respect. Este important și să știi cine ești, să ai răbdare să ierți și să mergi mai departe când sunt mici probleme. Comunicarea este la fel de importantă. Trebuie să spunem orice ne deranjează fără să ne supărăm. Mai contează și cine se supără primul, el a fost mai sensibil, chiar dacă poate a fost de vină. Atunci este necesar ca celălalt să îl consoleze. Sunt niște lucruri pe care le înveți cu timpul. Nu avem reguli.

„Când Gabriela merge la emisiune, lasă copiii cu mine și nu are niciun stres”

Ești împreună cu o femeie extrem de puternică. Ce calități trebuie să aibă un bărbat pentru a avea o astfel de femeie alături de el?

Tavi Clonda: În primul rând, să fie bărbat. Acest lucru înseamnă să ai personalitate, să știi cum să iubești o femeie, să fii puternic, să fii foarte stăpân pe tine și să nu ai ezitări, să știi cine ești, căci atunci ai și încredere și să fii protectiv. O femeie simte iubirea și dorința de a se căsători cu cineva în momentul în care zice: „Da, bărbatul acesta poate să fie tatăl copiilor mei”. Când Gabriela merge la emisiune, lasă copiii cu mine și nu are niciun stres. La fel trebuie să simtă și un bărbat.

Îți mai amintești dacă a existat vreun moment în care ai spus: „Da, îmi doresc ca ea să fie mama copiilor mei!”?

Tavi Clonda: A fost treptat, nu a existat un moment. Poate a fost o seară în care am stat la un pahar de vin și m-am gândit, dar am luat lucrurile treptat, nu le-am forțat. Totul a mers natural și s-a legat. Când am vrut să o cer în căsătorie aveam emoții, nu mai făcusem chestia aceasta. Am zis: „Stai puțin, cu ea vreau, uite ce mișto e!”. Nu cred că a fost un moment, ci mai multe.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *