Ce i-ar fi făcut Cristi Tănase soției lui: “Pe mama a strâns-o de gât”. Mama fiicei fotbalistului a făcut mărturisiri cutremurătoare despre comportamentul acestuia

Detaliile sunt cutremurătoare!

În urmă cu doar câteva zile, un nou divorț a zguduit lumea mondenă de la noi din țară. Cristi Tănase vrea să se separe de soția lui, Adina Maria, supărat că aceasta a solicitat și a obținut un ordin de protecție împotriva lui. Iată de ce nu mai vrea femeia ca fostul fotbalist și tatăl fetiței sale să nu se mai apropie de ea. Motivul este uluitor!

Ce a îndurat soția lui Cristi Tănase în mariajul cu fostul fotbalist

De curând, un divorț răsunator a zguduit lumea mondenă din România. Cristi Tănase, fost fotbalist la Steaua București și la echipa națională de fotbal, vrea să se despartă oficial de soția sa, Adina Maria, după ce aceasta a solicitat și a obținut un ordin de protecție împotriva lui.

Cei doi și-au unit destinele în luna octombrie a anului trecut și au împreună o fetiță, care a venit pe lume în martie 2024. De curând, Adina Maria a oferit detalii despre drama prin care trece de ceva timp.

”Face scandal, țipă, urlă, distruge obiecte prin casă”

Într-o intervenţie la Acces Direct, femeia a povestit prin ce a trecut în căsnicia cu fostul sportiv.

Potrivit acesteia, Cristi Tănase ar avea mari probleme cu consumul de alcool și substanțe psihoactive. De asemenea, fostul fotbalist ar fi fost extrem de agresiv în ultima perioadă.

”M-am căsătorit cu fotbalistul Cristi Tănase în luna octombrie, anul trecut. Avem împreună o fetiță pe care am născut-o acum două luni. În ultima perioadă, soțul meu a început să fie extrem de violent.

Face scandal, țipă, urlă, distruge obiecte prin casă… Toate astea deoarece consumă mult alcool și substanțe psihoactive. Toată violența soțului a început să o simtă și fetița noastră de doar 6 săptămâni, care este agitată, tresare și se sperie în somn.

În seara zilei de Paște, soțul meu a venit la locuința noastră din Pitești, unde stăm cu chirie. Era extrem de agitat, a început să lovească ușa de la apartament cu pumnii și picioarele și mă înjura continuu.

Țipa, urla în fața ușii. Iar când am deschis și i-am zis să tacă să nu sperie copilul, Cristi a făcut scandal și mai mare”, a mărturisit soția lui Cristi Tănase.

Citește și De ce soția lui Cristi Tănase a cerut ordin de protecție împotriva lui. Avocatul ei a dezvăluit motivul pentru care s-a ajuns aici!

Ce s-ar fi întâmplat la Cristi Tănase acasă în noaptea de Paște

În cadrul emisiunii de la Antena Stars, Adina Maria a povestit ce s-a întâmplat la ea și la Cristi Tănase acasă în noaptea de Paște.

Femeia a mărturisit că fostul fotbalist a fost extrem de violent cu ea și cu mama ei. Astfel, bruneta a fost nevoită să își cheme fratele pentru a o scăpa din mâinile tatălui fetiței sale.

”În acest timp, mama mea urca pe scări. Ea trebuia să mă ajute cu cea mică. Soțul meu a intrat în casă, a continuat să fie violent, s-a repezit la mine, m-a îmbrâncit, iar pe mama mea a strâns-o de gât.

M-am speriat foarte tare și îmi era frică să nu se întâmple ceva mai grav. Așa că l-am chemat pe fratele meu, care era în mașină, pentru că o adusese pe mama la mine.

Fratele meu a venit, m-a ascuns în dormitor, acolo unde se afla fiica mea care se trezise. Soțul meu a distrus leagănul fetiței, a scos televizorul din perete și a vrut să îl sargă. A scos tocul de la ușă, a trântit pătuțul fetiței, fără să verifice dacă era fetița acolo sau nu”, a adăugat soția lui Cristi Tănase.

Citește și Cu ce se ocupă și cum arată soția lui Cristi Tănase. Tânăra adoră să pozeze în ipostaze provocatoare, imagini de senzație!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Meghan Markle și Kate Middleton, la un pas de împăcare!
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *