Ce job are Magda Vasiliu în Italia. Afacerea pe care a iniţiat-o fosta prezentatoare TV

Magda Vasiliu s-a mutat de 5 ani împreună cu fiul ei în Italia
Ce job are Magda Vasiliu în Italia. Afacerea pe care a iniţiat-o fosta prezentatoare TV

În urmă cu 5 ani, Magda Vasiliu lăsa totul în urmă și se muta în Italia cu fiul ei pentru a-i oferi micuțului o șansă la viață. Vlad suferea de o afecțiune care nu mai putea suporta nicio amânare, iar în Italia au găsit tratamentul potrivit. Vedeta a fost nevoită să renunțe inclusiv la pasiunea ei de-o viață, televiziunea, iar acum, la cinci ani distanță, viața lor decurge într-un ritm normal. Mai mult Magda Vasiliu și-a descoperit un nou hobby: realizează genți handmade unicat pe care le vinde pe site-urile de profil.

Ce job are Magda Vasiliu în Italia. A pus pe picioare o afacere inedită

În vârstă de 45 de ani, Magda Vasiliu împreună cu fiul ei, Vlad, de 12 ani duc în prezent o viață liniștită în micuțul și cochetul oraș italian Montefiascone. Departe de tumultul capitalei României și de ritmul alert al știrilor, vedeta și-a descoperit o nouă pasiune: în timpul liber creează genți handmade cu motive florale, pe care le vinde pe câteva site-uri de profil. Și se pare că are succes. Comenzile curg încontinuu, iar acest lucru îi confirmă Magdei că se află pe drumul cel bun.

“Am muncit un pic… A devenit disponibilă doar pe comandă. Le mulțumesc doamnelor care au comandat-o. Mă apuc din nou de muncă!… Nu există bucurie mai mare decât să vezi că munca ta e apreciată. Când primești astfel de reacții, pe care doar le-ai sperat, primești și inspirația și motivația de a continua…”, sunt mesaje postate de Magda Vasiliu în dreptul pozelor cu gențile pe care le realizează.

Geantă realizată de Magda Vasiliu
Geantă realizată de Magda Vasiliu

Modelele sunt unicat și se fac pe comandă, iar un astfel de accesoriu costă 45 de euro.

Vedeta își dorea foarte mult să scrie o carte, dar problemele pe care le-a avut în ultimii ani au îndepărat-o de acest vis. Acum însă, Magda Vasiliu consideră că a venit momentul să își reia această activitate.

“Cred că a venit momentul să scriu cartea aia pe care mi-o imaginez de mai bine de 6 ani. Lenea, comoditatea, mutatul în Italia, frământările de tot felul m-au făcut să las deoparte un proiect la care începusem să lucrez. Schițele cu tăieturi și completări s-au pierdut odată cu viața din România. În schimb, am câștigat experiența celor cinci ani în Italia. Și cred că nimic, dar nimic nu e întâmplător”, a mai spus Magda Vasiliu pe social media.

Geantă realizată de Magda Vasiliu
Geantă realizată de Magda Vasiliu

Suferința copilului ei a determinat-o să renunțe la tot și să se mute în Italia

În mai 2017, Magda Vasiliu a părăsit România, împreună cu fiul ei, în speranța că va reuși să îi readucă micuțului zâmbetul pe buze. Vlad avea o problemă de sănătate gravă care, din păcate, în România nu putea fi tratată. Mai precis, copilul suferea de o formațiune malignă la piciorul drept.

După o lungă și dificilă perioadă, fosta prezentatoare de știri de la Prima TV s-a mai liniștit. Acum, fiul ei se simte bine și este ținut sub observație de medicii din Italia.

Când băiatul ei a împlinit 12 ani, Magda Vasiliu a postat un mesaj emoționant.

Au trecut 12 ani în care am avut parte de momente de fericire totală, momente de disperare cruntă și momente de derută. Nimeni nu te învață să fii mamă. Înveți pe propria piele, câteodată greșești, altădată faci lucrurile într-o manieră absolut perfectă, în mod instinctiv.

Sunt situații în care mă simt depășită, sunt situații în care îl simt pe Vlad complet dependent de mine și situații în care îl simt că vrea să fie singur, să facă totul după voința lui. Sunt fericită că în ciuda tuturor greutăților am ajuns să serbăm 12 ani.

Nu există copil perfect și nici mama perfectă. Noi doi însă avem o relație aparte, foarte profundă. Ne înțelegem din priviri și ne simțim unul pe celălalt. Are momente de răzvrătire adolescentină, e obraznic de multe ori, dar știu că mă iubește și-l iubesc în cel mai firesc mod cu puțință”, au fost cuvintele postate de vedetă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *