Ce le spune Larisa Iordache părinților care își duc copiii la gimnastică: “Am o discuție serioasă și sinceră!” VIDEO EXCLUSIV

Este implicată în domeniu și după retragerea ca sportiv de performanță

Larisa Iordache se numără printre cei mai importanți sportivi din țara noastră. După retragerea ca gimnastă de performanță, aceasta și-a îndreptat atenția către a antrena copiii. Aceasta ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, ce face de fiecare dată când observă că un micuț nu este făcut pentru respectivul sport.

Larisa Iordache, despre munca pe care o are ca antrenoare

Gimnastica încă reprezintă o parte mare din viața Larisei Iordache, ținând cont că aceasta este încă implicate în lumea sportului. Ea antrenează copii și îi susține pe micuți în momentul în care observă că pot să ajungă la performanță:

“Nu știu dacă părinții vin cu așteptări mai mari în ceea ce privește antrenoratul din partea mea! Într-adevăr, cererea este mult mai mare în momentul în care vin la gimnastică și copiii vor cu mine! Avem și o chimie aparte și cumva mă înțeleg bine cu ei, intru în jocul lor.

Trebuie să înțelegem că în momentul în care un copil are abilitățile pentru a deveni campion în gimnastică, antrenorul îl încurajează și îi spune: “OK, mergem pe acest drum!”. Asta dacă părinții sunt de acord și copilul vrea să se supună la sacrificiile pe care trebuie să le facă!”

Citește și: Secretul Larisei Iordache pentru a-și menține silueta: “Când te uiți în oglindă știi deja că ai luat 100 de grame în plus sau un kilogram” VIDEO EXCLUSIV

Ce le spune părinților

De asemenea, Larisa Iordache a punctat că are o discuție cu părinții de fiecare dată când vede că un copil nu este făcut pentru gimnastică. Totuși, aceasta susține ca micuții să se îndrepte către acest sport, chiar dacă fac performanță sau nu, ținând cont că se pot dezvolta într-un mod armonios:

“Dar, în același timp, în momentul în care vedem că un copil nu este făcut pentru gimnastică, mergem și avem o discuție. Eu, cel puțin, merg și am o discuție serioasă și sinceră cu părinții: “Nu este nicio problemă, eu pot să îl învăț mai departe, însă progresul nu o să fie atât de rapid ca la ceilalți copii care au abilități pentru acest sport!”.

Totuși, gimnastica este oportună pentru orice copil, băiat sau fată, ținând cont că dezvoltă motricitatea. Corpul se dezvoltă armonios și copilul poate să prindă perspicacitatea de care avem nevoie în absolut orice sport! Când o să am copiii, cu siguranță o să facă gimnastică în primii ani de viață doar ca să vadă cum e! Dacă o să facă performanță, o să fiu alături de ei!

Asta va fi alegerea mea, știind cât de bine te dezvoltă gimnastica! Fac asta cu micuții în fiecare zi, îmi place să văd schimbările, cât de atenți sunt! Mi se pare fascinant, au foarte multă energie, vor să facă numeroase lucruri în sala de antrenament, curiozitatea lor se dezvoltă! Totuși, ei ascultă, iar asta îi ajută și pe părinți acasă! Într-adevăr, dacă există presiune pe mine, acest lucru mă bucură! Presiunea mă face să progresez! Presiunea naște succesul!”

Citește și: De ce nu regretă Larisa Iordache retragerea ca sportiv de performanță: “Am înțeles prin terapie că sunt și eu importantă, nu doar sportul pe care îl practic!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Prima reacție a Corinei Bud, după ce cântăreața a apărut fără lenjerie intimă la Forza...
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii...
Reacția IPJ Teleorman după ce o polițistă a devenit virală pe net din cauza ținutei...
Constantin Enceanu, dat în judecată de vecini. Ce a făcut artistul. Oamenii sunt foarte revoltați...
De nerecunoscut! Cum arată și cu ce se ocupă Adina Asăvoaiei, ”păpușa de la Glina”,...
Concurentul de la Insula Iubirii a spus DA! Cine e femeia în brațele căreia și-a...
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri...
VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și...
Succesul financiar bate la ușa a trei zodii începând de săptămâna viitoare
9 zodii vor avea parte de mulți bani. Taurul are planuri solide pentru viitor
Începând din această noapte, horoscopul indică un moment de cotitură important pentru 9 zodii
Gestul făcut de Ben Affleck, la prima întâlnire cu J.Lo, după ce și-au anunțat divorțul:...
Ce a dezvăluit Anca Dumitra după anunțul că este însărcinată cu primul copil. Declarațiile emoționante...
Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte...
Dani Oțil pleacă de la Neatza! Proiectul nou pe care l-a acceptat: ”E prima dată...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *