Ce mai face Cristiana Răduță, cea care a făcut furori cu hit-ul ”Amor, amor”. Din ce a ajuns să facă bani fosta vedetă

Iată cu ce se ocupă în prezent!

Cu siguranță îți mai amintești de Cristiana Răduță. Vorbim de un nume extrem de important din muzica românească, care a făcut furori la începutul anilor 2000. Solista i-a cucerit pe români cu versurile piesei ”Amor, amor”, dar și cu videoclipul fierbinte al acesteia. Ce mai face în prezent cântăreața? Iată cu ce a ajuns să se ocupe!

Cristiana Răduță a spart toate topurile muzicale cu ”Amor, amor”

Cristiana Răduță a devenit cunoscută la începutul anilor 2000 datorită hit-ului „Amor, amor”, o melodie care nu doar că a dominat topurile muzicale, dar a și stârnit controverse prin videoclipul său provocator și deosebit de costisitor, realizat cu un buget de aproape 50.000 de dolari.

În acea perioadă, celebra roșcată era râvnită de bărbați și invidiată de femei, iar popularitatea sa a culminat cu un contract pentru un pictorial în revista Playboy.

În anul 2002, Cristiana Răduță a cunoscut un succes fulminant cu albumul său, care a devenit cel mai bine vândut din România. Turneul Antidrog, alături de trupele 3SE și Animal X, i-a consolidat statutul de vedetă în muzica autohtonă.

Cu ce se ocupă acum

Însă, după câțiva ani de strălucire în lumina reflectoarelor, Cristiana Răduță a decis să se retragă din showbiz și să urmeze o carieră în artele dramatice, o schimbare radicală față de imaginea sa de artistă pop.

În 2008, roșcata a revenit cu albumul ”Easy Girl”, dar aceasta a fost ultima sa apariție majoră în muzică. La scurt timp după lansarea albumului, a ales să părăsească scena muzicală și s-a mutat la Monaco, unde a început o viață nouă alături de soțul ei, omul de afaceri Costel Bobic. Puțini știu că, înainte de a deveni cântăreață, Cristiana Răduță era deja actriță de profesie.

În urmă cu aproximativ un deceniu, vedeta s-a întors în România și a început să joace la Teatrul Metropolis din București. În 2016, a avut o apariție notabilă în piesa ”Jurnalul plăcerii”, alături de marele actor Marius Bodochi, marcând astfel un nou capitol în cariera sa artistică.

Citește și Cântăreață celebră, distrusă de operațiile estetice la 43 de ani. Abia mai poate să deschidă ochii, imagini greu de privit!

Și-a schimbat total look-ul

Astăzi, Cristiana Răduță are 47 de ani și este de nerecunoscut. Ea nu mai arată deloc ca în anii 2000. Adoptă un stil vestimentar conservator, se machiază discret și evită aparițiile în presă.

Cu toate acestea, continuă să impresioneze prin talentul său actoricesc, iar partenerul ei de viață este cel mai mare susținător al său, urmărindu-i cu sufletul la gură fiecare piesă de teatru.

Cristiana Răduță a demonstrat că se poate reinventa și că succesul nu este limitat la un singur domeniu. De la cântăreața controversată și vedeta de revistă, a trecut la o viață mai liniștită, dedicată artei dramatice.

Într-un interviu mai vechi pentru PRO TV Magazin, Cristiana mărturisea: ”Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu nu am fost, nu sunt şi nu vreau să ajung vreodată un ”nume” în agenda mondenă. Am învăţat că fiecare clipă din existenţa mea poate fi veşnic frumoasă, dacă ştiu cum s-o trăiesc, dacă vreau să n-o irosesc.”

Citește și Cum și-a construit Denisa Tănase afacerea de succes. Fosta membră a trupei Bambi a devenit milionară!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *