Regina Camilla acordă o mare atenție alimentației sale. Soția regelui Charles a vorbit despre mâncărurile sale preferate și, spre surprinderea multor oameni, are o dietă destul de modestă.
Recent, Camilla a dezvăluit că mânăncă zilnic fasole și avocado. Nu sunt deloc mâncăruri pretențioase, așa cum probabil mulți oameni s-ar fi așteptat. Este vorba despre produse de bază populare, care se găsesc în aproape orice casă.
Într-o conversație cu Tom Parker Bowles, scriitor culinar, critic alimentar și fiul Camillei, regina și-a dezvăluit obiceiurile sale de luat masa, mărturisind că singurul aliment pe care îl mănâncă aproape zilnic și este un pic mai scump, este avocado. Declară că acum iubește acest fruct, însă nu i-a plăcut dintotdeauna.
„Combinația este imposibil de exotică. Am mâncat avocado acasă și l-am urât la început. Dar acum îl mănânc în majoritatea zilelor”, a spus Camilla.
Există multe persoane care consumă avocado foarte des. Cei mai mulți optează pentru avocado zdrobit bine și pui pe pâine prăjită sau feliat într-o salată. Este un fruct cremos, motiv pentru care poate fi consumat și într-un smoothie la micul dejun. Cât despre fasole pe pâine prăjită, Camilla a spus:
„Unul dintre alimentele mele preferate este fasolea pe pâine prăjită. Întotdeauna Heinz”.
Obiceiurile alimentare ale celor din familia regală sunt foarte diferite. Potrivit express.co.uk, regretata regina Elisabeta a II-a mânca bananele într-un mod destul de unic, în timp ce mâncarea preferată a Prințului George este un preparat clasic italian. Prințul Louis, fiul cel mic al lui Kate și William, este mare fan al anumitor legume.
Camilla Parker provine dintr-o familie bogată, fiind fiica maiorului Bruce Middleton Hope Shand și a Rosalindei Maud Shand. Poziția sa bogată i-a permis să aibă acces la cele mai bune instituții de învățământ din Londra, încă de la o vârstă fragedă. Ea a început școala la vârsta de cinci ani, la Școala Drumbells din Sussex, iar mai târziu a urmat școala Queen’s Gate din Kensington, South Kensington. La 16 ani a fost trimisă de părinți în Elveția pentru a-și termina studiile la Mon Fertile, apoi s-a înscris la Institutul Universitar din Londra, la Paris, unde s-a specializat în franceză și literatură franceză.