Ce mâncare adoră Carmen Iohannis. Chiar ea o prepară şi îi iese delicioasă

Carmen Iohannis a învățat să gătească de la mama ei, iar bucatele pe care le prepară sunt delicioase.
Ce mâncare adoră Carmen Iohannis. Chiar ea o prepară şi îi iese delicioasă

Ce mâncare adoră Carmen Iohannis. Soția președintelui României este o persoană extrem de discretă, care preferă să își țină viața privată departe de lumina reflectoarelor. Nu îi place să iasă în evidență, iar în rarele sale apariții publice este apreciată pentru modestia de care dă dovadă.

De-a lungul timpului, puține secrete au ieșit la iveală cu privire la Prima Doamnă a României. Unul dintre ele a fost divulgat chiar de un apropiat al familiei Iohannis. Se pare că soția președintelui este pasionată de gătit și mai mult decât atât, face și mâncăruri delicioase.

Mâncarea pe care o adoră Carmen Iohannis. O prepară chiar ea și îi iese delicioasă

Carmen Iohannis este un fan al bucătăriei franțuzești. Atunci când timpul îi perimte, se pare că nu se dă în lături să intre în bucătărie și să prepare bucatele preferate, cu toate că poate apela oricând la serviciile unui bucătar. Chiar dacă ştie să gătească tot felul de preparate sofisticate, Carmen Iohannis preferă de multe ori mâncărurile tradiționale şi îi ies perfect.

Pasiunea pentru gătit a moștenit-o de la mama sa, de la care a învățat mai multe rețete. Însă preferata Primei Doamne este ciorba de perișoare, fel de mâncare pe care îl gătește destul de des, afirmă un apropiat al familiei Iohannis.

„E cea mai bună ciorbă pe care am mâncat-o eu vreodată, și toată lumea o apreciază”, a declarat prietenu familiei Iohannis, potrivit Wowbiz.ro.

Carmen Iohannis preferă să își continue meseria de profesor

Carmen Iohannis nu a renunțat la profesia sa, cea de cadru didactic, chiar dacă pentru acest lucru s-a văzut nevoită să facă sacrificii. Soția președintelui României este dispusă ca în fiecare săptămână neveta între București și Sibiu doar pentru a-și continua nobila sa profesie.

„Nu vreau să renunț la cariera mea, voi încerca să mă împart între Sibiu și București. Încerc să îmi păstrez o parte din cursuri la Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu. Să-mi îndrum clasa și în următorii ani.

Încerc să fac acest efort, să fiu câteva zile la Sibiu și apoi la București. Nu, nu vreau să renunț la cariera mea.”, declara Prima Doamnă a României, într-un interviu pentru TVR.

Un alt detaliu mai puțin cunoscut despre Carmen Iohannis este acela că ținutele sale impecabile, cu care este surprinsă în rarele apariții puiblice, sunt create de un designer român,Andreea Tincu. Aceasta a povestit pentru revista Forbes cum a ajuns să o îmbrace pe Prima Doamnă.

„Am trimis un e-mail de pe site-ul oficial, cu portofoliu anexat. Am întrebat dacă prima doamnă este interesată de o colaborare cu un designer român cu experiență. Asta a fost tot.

Cred că primei doamne i-au plăcut colecțiile mele. Pentru mine este o onoare că m-a ales să fiu designerul ei – și reclama este, bineînțeles, benefică” a declarat Andreea Tincu pentru Forbes.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
7.5 182 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *