Ce mari probleme de sănătate are Mihai Bobonete, Bobiță din Las Fierbinți, la 43 de ani. Mesajul care i-a îngrijorat pe fani

Actorul din Las Fierbinți a ajuns pe mâinile medicilor

Mihai Bobonete (43 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din România, dar în ultimul timp s-a confruntat cu niște probleme de sănătate, care l-au trimis direct la medic.

Mihai Bobonete, probleme serioase de sănătate

Mihai Bobonete are un succes nebun pe scenă și pe micile ecrane! Publicul îl iubește și îl urmărește la spectacole, dar și la tv în serialul Las Fierbinți, acolo unde îl interpretează pe Bobiță. Recent, actorul s-a destăinuit fanilor virtuali, cărora le-a povestit că se confruntă cu probleme de sănătate, care îi dau bătăi de cap. Vedeta Pro TV a reușit să-i îngrijoreze pe toți cu mesajul postat!

Pentru că s-a preocupat mai mult de cariera sa, Mihai Bobonete a dat la o parte sănătatea, iar problemele l-au ajuns din urmă. Actorul a mers de urgență la medic după ce a rămas „blocat” de spate într-o zi. Avea dureri mari, așa că a cerut ajutorul experților în medicină.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Mihai Bobonete, Bobiță din Las Fierbinți. Actorul i-a făcut o declarație impresionantă

Bobiță din Las Fierbinți merge zilnic la fizioterapie

Astfel a ajuns la un centru de kinetoterapie, pentru a-și rezolva problemele de sănătate. Juratul de la Românii au Talent a explicat că toate durerile au venit din cauza stilului său de viață haotic. În acest moment, Mihai Bobonete merge la doctor și face fizioterapie.

„Kinetic Sport & Medicine e casa mea de când m-am blocat de spate ca ultimul salahor din brutărie! Pentru că gras și pentru că îmi place păpica și beuturica, lucrez și la acest organism ca să le ducă pe toate și să nu facă Poc și Trosc. Kineto și Fizio grupa mare! Cât fizio fac eu dimineața, alții n-are toată viața! Haida spor la cafeluță suflete blajine! “Incă o serie de 15 pe mrții mei…”, se arată în postarea făcută de actor pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți, și soția lui. Sigur nu ai fi bănuit câți ani îi despart de fapt

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *