Ce mărturisire a făcut Dana Budeanu despre etnia ei. Doar apropiații știau asta până acum:” Sunt pe linie maternă, pe pur”

A făcut dezvăluiri uluitoare
Ce mărturisire a făcut Dana Budeanu despre etnia ei. Doar apropiații știau asta până acum:” Sunt pe linie maternă, pe pur”

În ultimii ani, Dana Budeanu și-a conturat o imagine destul de dură și asumată în ultimii ani. Ea a devenit virală pe internet cu pamfletele „Amețitele și Mafioții”. Cu toate că apare destul de des în mediul online, Dana Budeanu a ales dintotdeauna să își țină viața personală cât mai ferită de ochii curioșilor. Iată ce a dezvăluit, totuși, despre etnia sa!

Ce mărturisire a făcut Dana Budeanu despre etnia ei

Dana Budeanu este una dintre cele mai controversate persoane publice din showbiz-ul autohton. În ciuda faptului că este mereu criticată de internauți, aceasta a ales să împărtășească cu fanii săi amintiri prețioase pentru ea.

În urmă cu ceva timp, Dana Budeanu a vorbit deschis despre despre părinții și bunicii săi, dezvăluindu-și adevăratele origini. Puține persoane știau aceste aspecte din viața ei privată.

Citește și: Dana Budeanu face o avere din modă. Cât costă o rochie creată de designer, sumele sunt piperate

Dana Budeanu a ținut să mărturisească public că este de etnie evreiască, pe linie maternă. De asemenea, creatoarea de modă a scos la iveală faptul că bunica sa a fost deportată la vârsta de 12 ani, cu întreaga familie.

„Vreau sa fac o paranteză care este dedicată Maiei. Uită-te bine la mine, îți spun un lucru. Eu sunt un om și atât. Din întâmplare sunt evreică. Bunica mea a fost deportată la 12 ani, împreună cu toată familia. Asta a fost. Sunt pe linie maternă, pe pur. Nu intra în acest joc. Tu nu ai ce să cauți în acest joc.

Tu ești o actriță, ai muncit enorm și ai ajuns foarte sus. Tu nu ești Marius Manole. Reține ce spun. Astăzi poate să ți se pară OK, că mai vorbești într-o parte și alta. Nu ești în nicio situație. Românii nu sunt o nație antisemită, Maia, și tu știi. Dimpotrivă. În Israel, doamnelor și domnilor, pe stradă se vorbește românește. Suntem țara aflată, probabil, în top 5 state cu care Israelul este apropiat.”, scria Dana Budeanu pe Facebook, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Cât costă gențile purtate de Dana Budeanu. Colecția vedetei include printre cele mai scumpe poșete din lume

Cum a devenit celebră

Când l-a cunoscut pe Radu Budeanu, bărbatul care i-a dăruit două gemene, Dana Budeanu studia în Marea Britanie fiind absolventă de marketing-management la Royal Holloway of London, conform fanatik.ro. Apoi, creatoarea de modă a făcut un master în European Business la London School of Economics. De asemenea, vedeta are și un doctorat în integrare europeană la University College London.

Eu nu am fost niciodată soția patronului Ciao și Cancan. Eu m-am căsătorit la 22 de ani cu Radu Budeanu, băiatul de 21 de ani. Pe atunci nu exista nimic. În afară de o fată de 22 de ani, care la acea vreme studia la Londra și de un băiat de 21 de ani, care nu terminase încă facultatea, de asemenea.

Brandul Dana Budeanu are legătură într-adevăr cu o rubrica de critică vestimentară apărută în revista Ciao, inițiată de către mine, pentru prima dată în presă din România. Revista Ciao și ziarul Cancan sunt cele mai puternice branduri de presă tabloidă, și poate nu numai din România. S-au înființat începând cu anul 2004. La acea dată aveam deja 25 de ani, facultatea, masterul și doctoratul terminate la Londra și un business aflat la început și condus da, de soțul meu. Cam aceasta este istoria despre “nevasta lu’”, în acest caz:)”, a scris Dana pe danabudeanu.com.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
1.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *