Ce meserie are acum Iuliana Luciu, fosta asistentă tv: „Munca mea este una serioasă și permanentă

Iuliana Luciu a făcut o mărturisire despre noua ei meserie.
Ce meserie are acum Iuliana Luciu, fosta asistentă tv: Munca mea este una serioasă și permanentă

Iuliana Luciu are o carieră în televiziune de foarte mulți ani, dar vedeta mai poate fi văzută și într-o altă ipostază. Aceasta a făcut recent o mărturisire pe pagina ei de Facebook.

Ce meserie are acum Iuliana Luciu, fosta asistentă tv

Ca orice vedetă de televiziune, Iuliana este și o prezență activă pe rețelele de socializare. Ea păstrează legătura cu cei care o urmăresc și își ține la curent comunitatea cu toate proiectele în care se implică.

Astfel că, într-o postare recentă pe Facebook, a anunțat că are o altă meserie.

“Am fost întrebată dacă am renunțat la televiziune. Nu am de gând să renunț la televiziune, chiar dacă munca mea de DJ este una serioasă și permanentă. Pot să mă implic cu maximă energie și bucurie în amândouă, fără probleme… Deocamdată” , a spus aceasta.

Întrebată care este acum numele pe care-l folosește pe scenă, Iuliana a răspuns ca “Lucille”.

Iuliana Luciu a făcut primii bani la vârsta de 15 ani

Iuliana Luciu este în prezent implicată în proiecte importante din televiziune, dar și-a dorit să fie independentă încă de mică.

Astfel că și-a dorit să își câștige proprii bani singură, fără să fie ajutată de părinți. Luciana a reușit așadar să câștige primii bani la 15 ani.

Aseasta s-a angajat la o firmă și împărțea pliante pe stradă și la semafoare. Așa cum a povestit într-un interviu recent, conform Spy,  din bani pe care i-a câștigat, și-a cumpărat un telefon.

”Primii bani pe care i-am făcut au fost pe la vârsta de 15 ani, când alături de cea mai bună prietenă de atunci și cu care am rămas bună prietenă și acum. Împărțeam pliante pe la semafoare cu tot felul de electrocasnice de vânzare.

Cam 4 ore pe zi, după școală făceam asta. Îmi doream un telefon mobil și cu banii strânși am reușit chiar să mi-l cumpăr”, a spus Iuliana Luciu.

În prezent, Iuliana face parte din echipa emisiunii “Prețul cel bun”. Are un post de asistentă și îi place foarte mult rolul pe care îl are în cadrul proiectului.

”Mi-am dorit un proiect frumos și am primit cu bucurie propunerea de a face parte din echipa emisiunii „Prețul cel bun”. Eu sunt o fire muncitoare și chiar dacă programul este unul încărcat, așa cum se întâmplă în general la filmări, nu mi-a displăcut. Nu îl simt ca fiind solicitant deloc și, oricum, eu sunt o persoană foarte activă și hotărâtă, chiar și când este mai greu nu îmi place să mă plâng.”

Sursă foto: facebook.com

 

 

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *