Ce meserie neașteptată are mama lui Cabral. Mulți au fost uimiți să afle asta, surpriză colosală pentru fanii prezentatorului

Ce sport la practicat în tinerețe

Cabral este un cunoscut și îndrăgit prezentator TV de la noi. Milioane de oameni îl urmăresc la TV și au curiozități și despre ce se întâmplă în viața lui, dincolo de camerele de filmat. De puține ori Cabral a vorbit despre părinții săi. Mama lui este romancă, iar tatăl din Congo. S-au despărțit la scurt timp după ce el a venit pe lume. Recent s-a aflat ce meserie are mama lui Cabral.

Detalii despre familia lui Cabral. Ce meserie are mama prezentatorului TV

Pe mama lui Cabral o cheamă Argentina Boldea și este o persoană discretă, căreia nu îi place să apară în spațiul public. Ea are o relație specială cu fiul ei, dar și cu nora, Andreea Ibacka.

„Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate. S-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo printr-un schimb politico-strategic de studenţi. Şi m-am născut eu.

Pe când aveam câteva săptămâni de viaţă, tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece. Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam 13 ani. Evident că pentru mine era un străin, dar acest mic amănunt nu l-a împiedicat să spună c-a venit să mă ia în Congo. Nu m-am dus. A mai stat câteva zile şi a plecat. Iar”, dezvăluia Cabral.

Mama lui Cabral provine din mediul rural, însă a pus școala pe primul loc și a avut o carieră de succes. Spre finalul anilor ’90 ea a ocupat o funcție de concucere la Bancorex. Ulterior, Argentina Boldea a continuat să lucreze tot în acest domeniu, la o bancă privată din țară. A fost, de asemenea, vicecampioană mondială și vicecampioană europeană de kickboxing full contact.

Vezi și – Cabral, pregătit de o nouă pauză după ce termină cel mai nou proiect: „Nu am mai luat nimic, am refuzat cam tot”. Ce pasiuni periculoase are VIDEO EXCLUSIV

Ce s-a întâmplat cu tatăl lui Cabral Ibacka

Potricit ciao.ro, Cabral a povestit că a crescut fără tată și l-a văzut pe Alexandre Ibacka dreptul un străină pe care nu l-a iertat pentru lipsa din viața lui. A avut, în schimb, o relație foarte strânsă cu partenerul mamei sale, Mircea, care i-a fost alături în copilărie.

„Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc. Nici gând! M-am gândit dacă l-aş putea ierta. Nu cred. Şi mi-am dat seama că l-am pedepsit, în felul meu, prin indiferență. Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea. S-a cunoscut cu mama şi ne-a intrat în familie pe când eu aveam în jur de 6 ani. El m-a plimbat de mână când strigau anticiorile după noi pe stradă, el mi-a explicat de ce nu trebuie să-mi fie frică de întuneric, el mi-a pus echipamentul de kickbox pe mine, el mi-a fost un tată atât de bun, încât sper să fiu şi eu, la rândul meu, un tată la fel de bun pentru fiică-mea”, mărturisea Cabral.

În prezent, Alexandre Ibacka se află în stare gravă după ce a fost eliberat din pentenciarul din Brazzaville, Congo. A fost închis pentru acțiuni îndreptate împotriva regimului Sassuo-Ngueso.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8.6 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *