Ce meserii au de fapt părinții lui Călin Donca. Cu ce se ocupau înainte ca acesta să devină un cunoscut om de afaceri

Cu ce s-au ocupat părinții lui Călin Donca în trecut.
Ce meserii au de fapt părinții lui Călin Donca. Cu ce se ocupau înainte ca acesta să devină un cunoscut om de afaceri

Deși în prezent Cătălin Donca este unul dintre cei mai bogați tineri din România, în copilărie afaceristul a avut parte de un trai modest. El a vorbit de curând despre familia sa și a dezvăluit ce meserii au avut de fapt părinții lui. Iată cu ce se ocupau mama și tatăl milionarului, înainte ca acesta să își clădească un adevărat imperiu financiar.

Ce meserii au de fapt părinții lui Călin Donca

Călin Donca a intrat în atenția opiniei publice, după ce a fost acuzat de procurori de mai multe fapte ilegale grave, printre care constituirea unui grup infracțional organizat și evaziune fiscală. El a fost reținut în urmă cu 10 zile și ulterior arestat preventiv.

Procurorii DIICOT îl acuză pe Călin Donca de un prejudiciu de peste 4 milioane de lei creat bugetului de stat și că ar fi înșelat cu 700.000 de lei cumpărătorii unei monede virtuale create de el.

Citește și: Speak îl face praf pe Călin Donca. Cum l-a făcut pe milionarul din Brașov, nu s-a mai putut abține

În prezent, milionarul brașovean se ocupă cu afaceri în domeniul energiei verzi, având un parc de panouri fotovoltaice chiar lândă vila sa din Săcele. La începutul carierei sale de antreprenor însă, acesta s-a ocupat cu alte business-uri. Călin Donca a făcut primii bani în Portugalia, acolo unde a vândut tablouri, iar ulterior a revenit în țară și a lucrat timp de patru ani în domeniul asigurărilor de viață.

În urmă cu câteva săptămâni, el a acordat un interviu în care a vorbit pe larg despre parcursul său profesional, dar și despre familia lui.

Călin Donca provine dintr-o familie modestă, cu salarii decente, dar care l-a încurajat pe acesta să muncească pentru a-și depăși condiția și a avea o situație financiară cât mai bună. Mama lui a fost cea care l-a susținut cel mai mult la început de drum.

Citește și: De ce și-au retras Călin și Orianda Donca copiii de la școală, de fapt. Cei doi soți au surprins pe toată lumea cu decizia lor

Călin Donca, dezvăluiri despre părinții săi

Femeia a fost cadru didactic, iar pentru a suplimenta venitul familiei se ocupa și cu o afacere măruntă. Tatăl lui Călin Donca a ocupat o funcție de conducere într-o fabrică. Ambii săi părinți s-au mutat în Brașov, în urmă cu mai mulți ani, când el deja locuia de ceva timp acolo, alături de soția sa, Orianda. Tatăl omului de afaceri a fost primul care s-a mutat în Brașov, iar ulterior și mama acestuia a făcut același pas, însă femeia locuiește și în Timișoara.

„Mama a fost profesoară și pe lângă serviciu mai făcea și bișniță. Mergea la Sârbi și ducea ceva și aducea altceva în schimb, ca să mărească puțin veniturile familiei. Tatăl meu lucra ca inginer, la un moment dat a avut și un post de conducere.

A venit acum la Brașov și locuiește cu mine, dar mama mea mai locuiește și la Timișoara și aici. Ea nu se poate desprinde de Timișoara”, a povestit Călin Donca, în cadrul unei emisiuni online.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *