Ce notă a luat Andreea Bostănică la BAC. Adevărul despre rezultatele ei la examenul maturității VIDEO

Fanii o acuză că a mințit cu privire la media obținută

Scris de: Daoud Andra

14 Jun. 2024

Andreea Bostănică este una dintre cele mai de succes creatoare de conținut și se laudă cu milioane de vizualizări pe TikTok. Tânăra a terminat liceul anul trecut și au circulat numeroase speculații cu privire la notele pe care le-a obținut la BAC.

Cât a luat, de fapt, Andreea Bostănică la BAC

Numele Andreei Bostănică a fost, în ultimul timp, în centrul atenției, din cauza unor declarații controversate pe care tânăra le-a făcut în mediul online. Creatoarea de conținut, care este și cântăreață, se laudă cu un stil de viață opulent, călătorii scumpe și cadouri de lux, iar mulți s-au întrebat cum reușește să câștige atât de mulți bani, la doar 20 de ani.

Andreea Bostănică a spus că face zeci de mii de euro într-o singură zi și că a reușit să își cumpere singură, la 18 ani, un apartament și o mașină de lux. Influencera a absolvit liceul anul trecut, iar de atunci s-a dedicat exclusiv activității online. La momentul respectiv, s-a speculat intens pe marginea rezultatului pe care l-a obținut la BAC.

Vezi și: Cine este Andreea Bostănică și câți bani câștigă pe TikTok într-o săptămână. Susține că muncește de la 12 ani, ce făcea încă din copilărie

Au existat zvonuri potrivit cărora ar fi luat nota 4 la limba română, însă a transmis un mesaj în mediul online, unde a precizat că a luat 7 la această materie. Regina TikTok-ului a absolvit liceul în Republica Moldova, la profilul uman. Potrivit informațiilor de pe site-ul Ministerului Educației și Cercetării din Republica Moldova, media obținută de Andreea Bostănică la BAC a fost 5.88.

Andreea Bostănică este celebră pe TikTok

”Pe mine chiar nu mă afectează”

În mediul online, Andreea Bostănică a declarat alte note și a specificat că nu o afectează media de la BAC. Declarațiile ei au atras multe critici și au existat numeroase voci care au spus că nu este un exemplu pozitiv pentru tinerii care o urmăresc.

”Toată România și Moldova vorbește că Andreea Bostanica a luat 4 la BAC. Dar am venit aici să vă spun că îmi pare foarte rău să vă dezamăgesc. Cu ajutorul lui Dumnezeu chiar al luat BAC -ul. Pe mine chiar nu mă afectează că am luat 7 la română. Gândindu-mă că dacă nu l-aș fi dat, viața mea nu s-ar fi schimbat absolut deloc. Faptul că nu aș fi dat BAC-ul nu mă încurca să fiu la fel de fericită, să îmi permit orice vacanță, să îmi permit orice haine, pantofii pe care îi vreau, mașina visurilor mele, brățări, ceasuri.

Vezi și: De ce și-a dorit Bibi să facă o facultate, deși are o carieră în industria muzicală: „De mică am pus școala pe primul loc!” VIDEO EXCLUSIV

Chiar dacă nu dădeam BAC-ul, dacă îl dădeam pe 10 sau pe 9, că eu l-am dat pe 7, pe 6, chiar dacă îl dădeam pe 10 și pe 9, voi credeți că mi-ar fi schimbat mie viața? Vă spun cu mâna pe inimă. Faptul că nu am luat 10 și 9 la BAC nu m-a încurcat absolut deloc să îmi procur recent trei apartamente în Chișinău, un penthouse pe lângă ele. M-am mutat în București și la fel. Zilele astea primesc actele pentru a-mi cumpăra primul apartament în cea mai bună zonă din București.

Nu mai vorbesc de mașina pe care mi-am luat-o. Eu când mi-am luat mașina nici măcar nu terminasem clasa a XII-a, ca să înțelegeți. Dar vouă baftă la învățat și la învățat pe de rost texte. Multă multă baftă”, a spus Andreea Bostănică.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *