Ce note au luat fetele lui Mihai Morar la Evaluarea Națională 2023. Prezentatorul e un tată mândru

Mara și Cezara i-au făcut mândri pe părinții lor

Mihai Morar este un tată mândru și fericit! Cele două fiice ale lui, gemene, au încheiat gimnaziul și au susținut examenele de la Evaluarea Națională. Mara și Cezara au obținut note foarte bune, iar cunoscutul om de radio a simțit nevoia să le arate tuturor performanța fetelor sale.

Mara și Cezara, rezultate foarte bune la Evaluarea Națională. „Valoarea lor e mai mare decât Evaluarea”

Mihai Morar a făcut publice rezultatele fiicelor sale de la Evaluarea Națională. Mara și Cezara au obținut mediile 9,75 și 9,60 la cele două examene de la finalul clasei a VIII-a. Omul de radio spune că aici este munca lor, voința lor, credința lor, iar bucuria este a întregii familii.

„MÂNDRU DE ELE. Munca lor, cinstea lor, voința lor, credința lor. Și bucuria noastră nemărgintă.
Nu-i fericire mai mare pentru un părinte decât să-și vadă copiii crescând mai buni decât el.
Iar valoarea lor e mai mare decât Evaluarea!
#mihaimorar”, a scris Mihai Morar în dreptul imaginii cu cele două fiice și mediile de la Evaluarea Națională.

Ce spunea Mihai Morar cu câteva luni înainte ca fetele lui să susțină Evaluarea Națională

Mihai Morar spunea în urmă cu câteva luni că situația nu este tocmai roz, după perioada pandemiei, mai ales că s-au tot făcut schimbări în ceea ce privea încheierea gimnaziului.

„Cu școala e groasă rău de tot. Fetele mari sunt în clasa a 8-a și au Evaluarea Națională și iar au schimbat ăștia, nu mai contează mediile din timpul gimnaziului, o nebunie totală. Retrăiesc cu ele emoțiile pe care le-am avut eu, când eram de vârsta lor, și îmi dau seama că, deși s-au schimbat atâtea, deși suntem la un eveniment care celebrează New Media, băi, școala a rămas la fel de veche. Adică unele lucruri în țara aceasta nu se schimbă, cu toată tehnologia, cu tot fashion-ul, cu tot progresul, școala românească e fix la fel”, spunea Mihai Morar.

Vezi aici – Ce probleme are Mihai Morar cu gemenele sale, care se pregătesc pentru Evaluarea Națională: „Cu școala e groasă rău de tot” VIDEO EXCLUSIV

Fiica cea mică a lui Mihai Morar a încheiat grupa mică la grădiniță

Roua, mezina familiei lui Mihai Morar, a terminat șie a grupa mică la grădiniță. Micuța i-a surprins cu felul în care s-a adaptat la grădiniță, căci din prima zi totul a fost foarte bine.

„Cea mică este în grupa mică la grădiniță și ea este surpriza sezonului. Ne-am făcut ca părinți atâtea griji, cum își face orice părinte, că o să plângă când o să o lăsăm acolo, că o să vrea acasă, că nu o să doarmă dacă nu e mami lângă ea, că nu o să mănânce. Știi, întrebările, fricile oricărui părinte. Și vreau să zic că nimic din acestea nu s-a întâmplat. Din prima zi când s-a dus la grădiniță a dormit, a mâncat tot, a stat la program normal, adică prelungit. Nicio problemă cu ea”, povestea Mihai Morar.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *