Ce nu ar trebui să facă invitații în casa ta. Obiceiul banal care alungă abundența

Sfaturi importante de la specialiștii Feng Shui
Ce nu ar trebui să facă invitații în casa ta. Obiceiul banal care alungă abundența

Primirea vizitatorilor acasă este obișnuită în rândul persoanelor din familii numeroase sau al prietenilor. Din acest motiv, apropiații au dezvoltat încrederea de a sprijini gazda în efectuarea unor treburi casnice pentru a facilita întâlnirea. Ei te pot ajuta să aranjezi masa pentru ca ei să se bucure de o cină plăcută, dar la final nu ar trebui să-i lași să facă o acțiune care, conform Feng Shui, ar putea să “îți ia bani” din casă. Nu este ceva cu intenții rele, doar că toți avem energii diferite și dacă le permiți oaspeților să facă acest lucru, ar putea să-și lase norocul impregnat.

Ce nu ar trebui să facă invitații în casa ta

După ce primești vizitatori în casa ta, nu trebuie să le permiți să spele vasele în casă. Ar putea fi politicos ca ei să se ofere să te ajute să cureți ustensilele de masă, însă, dacă le permiți să facă acest lucru, s-ar putea ca banii să părăsească locuința ta.

Conform Feng Shui, spălatul vaselor impregnează energia oamenilor. Dacă cineva din afara casei tale face acest lucru în casa ta, ar putea arunca abundența ta pe fereastră și în schimb ai putea primi energia pe care o are oaspetele.

De ce nu trebuie să lași vasele murdare peste noapte

Dacă ești epuizat după ce ai avut oaspeți și intenționezi să lași vasele murdare în chiuvetă pentru a le spăla a doua zi, iată de ce NU ar trebui să faci acest lucru. Conform Feng Shui, vasele murdare sunt o ușă deschisă prin care pot curge fericirea și abundența.

Așadar, dacă vrei să vă păstrezi casa plină de bani și liniște, cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faci este să nu lași oaspeții să spele vasele în casă și să o faci singur înainte de sfârșitul zilei.

3 amulete pentru a atrage bani în casa ta într-un mod simplu

Chei

Cheile reprezintă începuturi și noi oportunități, așa că, purtându-le mereu cu tine, dai un semn că ești pregătit pentru orice provocare care ți se pune în față. Feng Shui recomandă să le porți întotdeauna în geantă sau să le ții aproape de tine.

Monede chinezești

Monedele chinezești sunt asimilate unui talisman norocos, iar pentru a le spori efectul, le puteți lega cu un fir roșu. În mod ideal, ar trebui să le plasezi la intrarea în casă pentru a „întâmpina” banii.

Elefanți norocoși

Elefanții sunt o reprezentare a abundenței și a norocului, așa că prezența lor în casă este benefică pentru tine. Feng Shui recomandă ca acestea să fie așezate cu spatele la ușă, pentru că altfel, banii vor ieși din casă. Nu uita că trunchiul trebuie să fie orientat în sus, altfel finanțele tale ar putea scădea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *