Ce nu mai consumă Mircea Badea de 30 de ani. I-a uimit și pe medici: “Mă întreb cum de mai sunt în viață”

Ce nu mai consumă Mircea Badea de 30 de ani. I-a uimit și pe medici: “Mă întreb cum de mai sunt în viață”

Mircea Badea a mărturisit ce nu mai bea de 30 de ani. Dezvăluirea vedetei TV a surprins pe toată lumea, inclusiv pe medici. Potrivit moderatorului de la Antena 3, din cauza acestui viciu, se miră cum de mai trăiește.

Mircea Badea nu mai bea apă de 30 de ani

Celebrul prezentator de la Antena 3, Mircea Badea, susține că nu mai bea apă de 30 de ani. În schimb, preferă băuturile energizante, pe care le consumă în cantități industriale.

La Antena 3, Mircea Badea a prezentat o știre referitoare la tinerii care mor de infarct, una dintre cele mai posibile cauze fiind, conform specialiștilor, consumul de băuturi energizante. Cu această ocazie, vedeta a recunoscut că obișnuiește să facă la fel.

„Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani. Eu când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă. Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic cât ciuco am băut… Nu contest adevărul acestor articole, doar că uneori mă întreb cum de mai sunt în viață”, a declarat Mircea Badea, apoi a continuat:

„Nu mai zic și ce mănânc… dacă povestesc și ce mănânc… s-a terminat cu șmecheria în sat. Nu contest știrile care spun că mor tinerii din cauza energizantului, dar eu beau cisterne în fiecare lună. De-asta nici nu am bani, că astea costă. Nu trebuie să faceți ca mine. Nu fac o pledoarie pentru energizante”.

Consumă 3 energizante pe zi

De asemenea, prezentatorul TV a relatat ce reacție au medicii în momentul în care află că nu bea apă deloc: „Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: „poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă”. Și eu îi zic: „nu am băut apă de 30 de ani”. Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu. Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi. Deocamdată nu am nimic. Bine… nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap”.

Citește și Cu cine s-a iubit în mare secret Mircea Badea, deși era într-o relație cu Carmen Brumă: “Nu a avut tupeul să recunoască”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *