Ce nume a ales Ana Baniciu pentru băiețelul ei. Are o semnificație specială

Iată cum îl va chema pe fiul vedetei!

Ana Baniciu și partenerul ei de viață, Edy Kovacs, au devenit părinți în urmă cu câteva zile și radiază de fericire, trăind din plin această nouă etapă din viața lor. De când a aflat că va deveni mamă de băiețel, artista a știut exact ce nume va purta copilul. Iată ce nume special va purta micuțul blondinei. Semnificația lui spune totul!

Cum îl va chema pe fiul Anei Baniciu

Admiratorii Anei Baniciu sunt nerăbdători să afle ce nume a ales preferata lor pentru băiețelul ei, iar acum curiozitatea lor a fost satisfăcută. Încă de la început, artista a mărturisit că preferă numele care încep cu ”A”, poate și pentru că propriul său nume începe cu aceeași literă.

Într-un interviu anterior, blondina a dezvăluit că numele Aris este unul dintre preferatele ei și, în cele din urmă, aceasta a fost și alegerea finală.

Ce semnificație are

Alegerea numelui unui copil este întotdeauna un moment special și plin de semnificație. Ana Baniciu și Edy Kovacs au dorit să găsească un nume care să rezoneze cu ei și să reflecte dragostea și speranțele pe care le au pentru viitorul fiului lor.

Aris este un nume scurt, dar plin de eleganță, și se potrivește perfect cu personalitatea vibrantă a artistei. Acesta este de origine greacă și are semnificația de  ”cel mai bun dintre toți”, potrivit copilul.ro.

”Mi-a plăcut numele meu”

În trecut, Ana Baniciu a discutat deschis despre preferințele sale în materie de nume pentru băiețelul ei. Deși a fost deschisă la sugestiile fanilor, niciun alt nume nu a reușit să o convingă la fel de mult ca Aris.

Într-o emisiune TV, vedeta spunea: ”Nu, dacă aveți idei, vă rog frumos. Nu știu încă, nu ne-am gândit. Mie îmi place Aris foarte mult, Edy nu știe. Multe nume ce ne plac sunt deja luate. O să vedem. Mie mi-ar plăcea să fie un nume care să înceapă tot cu ”A”, mi-a plăcut numele meu.”

Citește și Ana Baniciu a născut. Artista și soțul ei, Edi Kovacs, au devenit pentru prima dată părinți!

Ana Baniciu, mai fericită ca niciodată de când a devenit mamă

Ana Baniciu și Edy Kovacs se bucură de fiecare clipă petrecută alături de micuțul Aris. Fericirea și împlinirea lor se reflectă în fiecare zâmbet și fiecare moment petrecut împreună. Aris este acum centrul universului lor, iar cei doi părinți se străduiesc să îi ofere micuțului tot ce este mai bun.

Așadar, alegerea numelui Aris pentru băiețelul Anei Baniciu este una cu o semnificație profundă și personală. Este un nume ales cu dragoste și grijă, un nume care va însoți copilul pe parcursul întregii sale vieți, reamintindu-i mereu de afecțiunea și devotamentul părinților săi.

Citește și Ana Baniciu este pe ultima sută de metri cu sarcina. „Edy este speriat, nu mă atinge pe burtă deloc că are impresia că nu știu ce se poate întâmpla” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *