Ce operație estetică și-ar fi făcut Dana Budeanu cu ani în urmă. Vedeta nu s-a sfiit să vorbească despre asta: “Nu mi-a fost frică”

Dana Budeanu: ”Sunt foarte mulțumită”

Scris de: Daoud Andra

17 Feb. 2024

Dana Budeanu nu se sfiește să le critice pe vedetele din România care își fac operații estetice pe bandă rulantă. Creatoarea de modă a recunoscut că a apelat și ea la medicul estetician, în trecut, pentru o anumită intervenție. Ce operație și-ar fi făcut vedeta după ce a devenit mamă.

Dana Budeanu a vorbit despre operația estetică pe care a făcut-o

La 44 de ani, Dana Budeanu se laudă cu o siluetă impecabilă și cu trăsături armonioase. Creatoarea de modă, care este în lumina reflectoarelor de ani buni, a trecut, de-a lungul timpului, prin câteva schimbări de look. În urmă cu mai mulți ani, vedeta avea un bust mult mai generos, iar unele voci au spus că, în tinerețe, ar fi avut implanturi cu silicon.

Invitată recent în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, Dana Budeanu a recunoscut că și-a făcut o intervenție la nivelul sânilor, în urmă cu mai mulți ani. Vedeta a renunțat la implanturile cu silicon pe care le avea și a apelat la medicul estetician pentru a-i reface bustul, astfel încât să fie natural.

Citește și: Dana Budeanu vrea să părăsească România. “Nu vreau să mai locuiesc aici”. Unde are de gând să se mute

”Să îmi refac sânii nu mi-a fost frică, pentru ca voiam sa revin la sânii mei de dinainte de naștere. Am colaborat cu doctorul Stan și sunt foarte mulțumită”, spus Dana Budeanu, la România TV.

Imagini rare din casa Danei Budeanu. Cum și-a amenajat vedeta locuința de Sărbători, a fost pe lux și eleganță FOTO
Vedeta a recunoscut că a apelat la medicul estetician, în urmă cu mai mulți ani

Ce spune despre vedetele care se operează pe bandă rulantă

De curând, Adelina Pestrițu a anunțat că s-a operat pentru a-și scoate implanturile mamare. Și Bianca Drăgușanu și-a refăcut fața și își dorește să intervină și la nivelul bustului, pentru o pereche de implanturi mai mici. Pornind de la acest subiect, Dana Budeanu nu s-a ferit să critice aceste decizii ale vedetelor de a face aceeași operație.

”Se întâmplă la același doctor? Dacă pornesc 10 deodată și se duc la același doctor înseamnă ceva. E bine pentru sănătate să le schimbi la 10 ani, nu e bine să stai 20 de ani cu ele. E plastic, nu? Dacă nu e fenta cu același doctor, a doua fentă este că trebuie să existe știri. E o știre, să vedem cum și le-a pus, cât de mici sunt, o să povestească, cum s-a recuperat, ce exerciții trebuie să facă, cum îți revii etc. 60.000 de euro. Simplu.

Citește și: Dana Budeanu, noi ipostaze incendiare. Imaginile fac furori pe internet, vedeta a încins imaginația bărbaților

Toate aceste vedete trăiesc tot în ochii publicului, dacă nu mai ai ce face, scoți sânii și pui alții. Mă rad în cap, mă fac blondă, ele trebuie să inventeze tot timpul ceva. Eu asta cred, eu nu am auzit că e o modă. Este un subiect care ține aceste vedete în prim-plan.”, a spus Dana Budeanu, la România TV.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *