Ce pensie are Cornel Palade, la 70 de ani. “Am făcut mereu ce-am vrut, nu ce au vrut alții”. Sigur nu te-ai fi gândit la această sumă

Cornel Palade se mulțumește cu pensia infimă, după zeci de ani de muncă
Ce pensie are Cornel Palade, la 70 de ani. “Am făcut mereu ce-am vrut, nu ce au vrut alții”. Sigur nu te-ai fi gândit la această sumă

Cornel Palade este un actor foarte apreciat, aflat pe scenă vreme îndelungată alături de Romică Țociu. Artistul a vorbit recent deste provocările din viața sa și a dezvăluit și ce pensie încasează de la statul român, după toți anii de muncă.

Cornel Palade are o pensie mai mică decât mulți oameni care nu au muncit o zi în viața lor

Reputatul actor a mărturisit într-o emisiune de televiziune ce pensie primește, lunar, de la statul român. El nu este nici foarte încântat, dar nici nu are ceva să reproșeze, ba chiar a făcut și haz de necaz, cu aluzie la conducătorii statului.

„În următorii 50 de ani cred că o să-și revină țara, am pensia de 1450 de lei, dar nu mă plâng, poate e mică, dar mulțumesc lui Dumnezeu, mă descurc. Nu sunt procuror, nu sunt judecător, nu sunt om politic, ce merite am eu ca să am ditamai pensia? Am atât cât am, asta e, dacă e nevoie mai dau și din pensia mea jumătate. Bine că au reușit parlamentarii și și-au tăiat singuri pensiile speciale, Curtea Constituțională o să le dea peste mână, ce milă mi-e de ei!”, a declarat Cornel Palade la emisiunea lui Cătălin Măruță.

După ce s-a retras din actorie, Palade a spus că și-a acordat mai mult timp lui: „Am făcut ce-am vrut eu mereu, cred că d-aia am pensia mică, că am făcut mereu ce-am vrut eu, nu ce-au vrut alții”.

Actorul consideră că adevărata esență a vieții și secretul fericirii constră în a te mulțumi cu lucrurile mici din viața ta și cu credința că poți reuși orice îți propui. În ultima perioadă, Cornel Palade s-a întors mai mult cu fața spre credință și chiar merge din ce în ce mai des la biserică.

„Știi care e secretul fericirii? Să te mulțumești cu puțin! Știi cine îmi face mie programul? Dumnezeu, el îmi spune ce să fac, unde să mă duc. Săptămâna trecută m-am trezit și am zis că vreau să merg la o biserică.. cât mă pregăteam, nu am zis nimănui, a fost un gând al meu. Cine crezi că mă sună? Starețul să îmi spună că știe că vin”, a mai explicat Palade.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
8.6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *