Ce planuri au Ianis Hagi și soția sa, Elena, după nuntă. Soacra mare i-a dat de gol: ”Aștept nepoți”. Motivul pentru care nu pleacă în luna de miere

Ce urmează pentru Ianis și soția sa

Scris de: Daoud Andra

17 Jul. 2024

Ianis Hagi și soția sa, Elena, au avut parte de o nuntă ca în povești, în weekend. Cei doi s-au cununat religios, după care au petrecut alături de 700 de invitați, la Palatul Știrbey. Familiile lor au fost vizibil emoționate, iar mama lui Ianis a făcut o declarație care i-a pus le mulți pe gânduri.

Ce urmează pentru Ianis Hagi și soția sa, după ce s-au căsătorit

Ianis și Elena au devenit o familie și în fața lui Dumnezeu, la o jumătate de an după ce au făcut cununia civilă. Au petrecut alături de 700 de invitați la Palatul Știrbey și s-au distrat până în zori și încă se mai vorbește despre nunta lor. Ce urmează, însă, pentru Ianis și Elena Hagi?

Fotbalistul are câteva zile libere la dispoziție, după care așteaptă să fie convocat la club. Ianis mai are contract pe doi ani cu Glasgow, dar încă nu știe când trebuie să se întoarcă la antrenamente. În ultimele luni, a fost împrumutat la Deportivo Alaves, în Spania, după care a participat la Euro, cu echipa națională. Acum, fiul lui Gică Hagi așteaptă să afle la ce club va evolua în continuare.

În funcție de această decizie, va merge fie în Spania, fie în Scoția, acolo unde este clubul cu care are contract, iar Elena îl va însoți, cel mai probabil. Pe plan personal, părinții lui Ianis au declarat, în ziua nunții, că sunt nerăbdători să devină bunici.

Vezi și: Detalii mai puțin știute despre soția lui Ianis Hagi: Elena ar fi provocat un accident în Scoția. Ce studii are și din ce familie provine

”Fericit, împlinit, băiatul a ajuns să facă un pas important, un pas care-l face mult mai responsabil. Să fie fericţi amândoi, să-şi facă propria lor viaţă. Este totul extraordinar, lumea e fericită, sperăm să se bucure toţi şi de mâine, la muncă”, a declarat Gică Hagi, în ziua cununiei fiului său, la Antena 1.

”Sunt o mamă foarte fericită, mândră de copiii mei astăzi. Le doresc din tot sufletul o căsnicie fericită şi aştept nepoţi. Dar doar Dumnezeu ştie”, a completat şi Marilena Hagi.

De ce nu pleacă în luna de miere

Atât Ianis, cât și Elena Hagi sunt foarte tineri, astfel că părinții lor ar mai putea avea de așteptat până să devină bunici. Cei doi au 25 de ani, însă Ianis are exemple apropiate de colegi care au devenit părinți când erau foarte tineri. Denis Drăguș, colegul lui Ianis de la națională, are tot 25 de ani și are deja două fetițe, iar săptămâna trecută a făcut nunta. Și Andrei Rațiu are un bebeluș, la 26 de ani.

Vezi și: Cât au costat rochia de mireasă a Elenei și costumul de ginere al lui Ianis Hagi. Cei doi nu s-au uitat la bani când și-au ales ținutele

Ianis pare să se concentreze asupra carierei în această perioadă și, după participarea la Euro 2024 alături de echipa națională, urmează să se întoarcă la echipa de club. Din acest motiv a ales să amâne și luna de miere, pentru ca lucrurile să fie clare în plan fotbalistic, înainte să plece în vacanță.

”Deocamdată nu, e greu (n.r. nu pleacă în luna de miere). Eu încă nu știu când voi fi chemat… în mare știu. Însă sunt într-o comunicare deschisă cu cei de la club. Chiar vreau să ne distrăm și să trăim fiecare moment”, a răspuns Ianis, la întrebarea despre luna de miere.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *