Ce poveste ascunde colierul preferat al Reginei Consoarte Camilla. Îl poartă permanent

Rareori e văzută fără colierul preferat, însă puțini sunt cei care cunosc povestea din spatele preferinței ei pentru această bijuterie.
Ce poveste ascunde colierul preferat al Reginei Consoarte Camilla. Îl poartă permanent

Odată cu moartea Rginei Elisabeta a II-a, atât de îndrăgită de britanici și nu doar de ei, lumea a început să-și pună întrebări cu privire la noul rege și la modul în care acesta va putea duce mai departe moștenirea Coroanei, alături de soția sa, Camilla. Despre aceasta se spune că are un stil vestimentar mai simplu, precum și în ce privește bijuteriile. Puțini știu însă ce poveste ascunde colierul preferat al Reginei Consoarte.

Ce bijuterie poartă soția regelui Charles în mod deosebit

Luna septembrie, când a avut loc decesul suveranei, subiectul a ținut capul ziarelor, în special în mediul virtual. Atenția a fost îndreptată apoi spre regretata Prințesă Diana, prima soție a Regelui Charles. Aceasta a afârșit tragic în urma unui accident rutier în 1997. Prințesa a avut parte de simpatia întregii lumi, spre deosebire de actuala soție a regelui. Aceasta nu se bucură nici pe departe de aceeași susținere publică.

Despre stilul rafinat al Dianei și bijuteriile ei s-au scris sute de articole. Însă despre Camilla se spune că are un stil mai simplu, iar o bijuterie în mod aparte e purtată mereu la gât.

Ce poveste ascunde colierul preferat al Reginei Consoarte

Potrivit timesofindia.com, Camilla este foarte atașată de un colier simplu cu pandantiv din plăci mici de aur, pe care nu-l scoate aproape niciodată. Cel mai recent, ea a fost văzută purtând pandantivul pe tot parcursul perioadei de doliu regal, imediat după moartea Reginei.

Ea nu a purtat piesa chiar la înmormântare, Regina Consoartă atașează adesea pandantivul de aur de alte coliere cu lanț. Cel mai probabil, colierul are are o valoarea sentimentală pentru ea. „Este gravate cu cele cinci inițiale ale nepoților ei de partea familiei ei neregale; „L”, „F”, „G”, „L” și „E” pentru Lola, Freddy, Gus, Eliza și Louis.” Mai arată sursa.

Camilla Shand, pe numele de fată, s-a căsătorit cu maiorul Henry Andrew Parker Bowles pe 4 iulie 1973. Au doi copii, Tom Parker Bowles și Laura Lopes. Tom și Laura au în total cinci copii. „Nepoții Camillei înseamnă în mod clar mult pentru ea, deoarece îi ține aproape de inimă, așa cum o dovedește simpaticul ei colier cu monogramă”, mai arată sursa.

Iată, așadar, ce poveste ascunde colierul preferat al Reginei Consoarte, Camilla.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *