Ce prețuri sunt la Primark în România. Produsele care vor face furori în rândul femeilor

Ce prețuri sunt la Primark în România. Produsele care vor face furori în rândul femeilor

Retailerul de fashion Primark va deschide primul său magazin din România pe data de 15 decembrie. Prețurile la articolele de îmbrăcăminte vor fi asemănătoare cu cele practicate și în celelalte țări în care compania irlandeză are magazine deschise. Iată câți bani vei scoate din buzunar pentru o pereche de blugi sau o bluză.

Prețuri imbatabile la Primark România

Vești bune pentru iubitorii de fashion. După o amânare de aproximativ o lună de zile, unul dintre cei mai importanți comercianți de haine din Marea Britanei își va deschide porțile și în România. Pe data de 15 decembrie se va deschide primul magazin Primark din țara noastră în mallul Park Lake din București.

Gigantul irlandez promite prețuri atractive la articolele de îmbrăcăminte pe care le comercializează.

„Oferim produse la un raport optim calitate-preț în fiecare țară în care suntem prezenți. Prețurile din magazinele Primark sunt aceleași pe toate piețele, însă pot apărea mici diferențe din cauza fluctuației cursului de schimb între diferitele monede”, a declarat Maciej Podwojski, Director Vânzări pentru Europa Centrală și de Est, potrivit economedia.ro.

Spre exemplu, o pereche de blugi costă între 80 și 100 de lei, hanoracele ajung să coste între 50 și 100 de lei, iar puloverele între 44 de lei și 100 de lei. Întreaga ofertă de prețuri o poți consulta direct pe site-ul retailerului: https://www.primark.com/ro/

Această primă unitate, ce va fi amplasa­tă în centrul comercial Park Lake, ar fi tre­buit să se deschidă în noiembrie. Întârzierea a fost cauzată de faptul că irlandezii nu au găsit la timp oa­menii necesari.

De câți angajați are nevoie Primark pentru un singur magazin

Potrivit sursei citate, pentru primul magazin deschis, Primark va angaja în total 290 de persoane.

„Putem spune și că numărul de colegi angajați în magazinele noastre pornește, în general, de la 150 și poate depăși 300, însă este greu să estimezi un anumit număr de angajați pe termen lung deoarece acesta depinde de o serie de factori: locul – de exemplu, diferențele la nivelul programului de lucru din centrele comerciale și din magazinele de pe arterele comerciale, dimensiunea magazinului, estimările privind traficul de clienți și orașul în care ne aflăm”, a mai precizat Podwojski.

Retailerul irlandez de fashion a deschis primul său magazin în 1969, în Dublin, sub numele de Pennyes. Astăzi, gigantul de modă operează în 16 țări din Europa și America, având în total nu mai puțin de 330 de magazine deschise.

Întreaga rețea de magazine Primark are 13 milioane de metri pătrați de spațiu de vânzare. În ultimii ani, începând cu 2015, au fost deschise nu mai puțin de 22 de magazine și au creat 7.830 de noi locuri de muncă.

Potrivit datelor furnizate de retailer, la nivel european Primark are peste 70.000 de angajați.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *