Ce relație are Teo Trandafir cu fiica ei: “Este o tânără la început de drum, descoperă viața așa cum este ea”. Cu ce se ocupă Maia la 20 de ani

Iată cum se înțelege prezentatoarea TV cu fiica ei, Maia!

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că Teo Trandafir are o fiică, adoptată în urmă cu mulți ani de zile. Maia avea doar câteva luni de zile atunci când a intrat în viața celebrei prezentatoare. Acum, ea are 20 de ani și este de-o frumusețe răpitoare. Iată cum se înțelege tânăra cu mama ei  şi ce meserie a ales să urmeze!

Cum se înțeleg Teo Trandafir și fiica ei, Maia

În urmă cu circa 19 ani, Teo Trandafir a adoptat-o pe Maia. La vremea aceea, tânăra avea doar câteva luni de zile, dar cu toate astea între ea și celebra prezentatoare de televiziune a existat o chimie de nedescris.

Ca orice părinte, moderatoarea a avut grijă ca fetiței sale să nu-i lipsească nimic și să-i ofere o educație aleasă. De-a lungul a două decenii, vedeta a sprijinit-o pe Maia, i-a oferit sfaturi prețioase și a făcut tot posibilul ca să aibă o relație bună cu ea. Cum se înțeleg acum cele două?

Ei bine, Teo Trandafir a mărturisit, de curând, în cadrul unui interviu pentru libertateapentrufemei.ro, că ea și Maia sunt prietene foarte bune și vorbesc despre orice.

Totodată, vedeta a spus că tânăra a făcut-o să înțeleagă foarte multe lucruri. Spre exemplu, Maia a învățat-o pe Teo Trandafir că fericirea ei nu trebuie să coste nefericirea altcuiva.

”Este o tânără la început de drum”

De asemenea, prezentatoarea TV a vorbit și despre planurile de viitor ale Maiei. Teo Trandafir a precizat că preferă să nu se pronunțe acum, deoarece fiica ei se află abia la început de drum și încă mai are foarte multe lucruri de descoperit despre viață.

”Fiica mea are 20 de ani… Petrecem cât timp se poate, având în vedere că are viața ei, planurile ei. De obicei povestim ce am mai făcut, ce intenționăm să mai facem.

Maia se află o o vârstă la care își caută identitatea. Este o tânără la început de drum, descoperă viața așa cum este ea, pentru că până acum a descoperit-o prin ochii mei. Fiind oameni diferiți, și eu descopăr de la ea.

Pornind de la ce am învățat-o eu, și anume că tot ce trebuie în viață asta este să fii fericit, ea m-a învățat că fericirea nu trebuie să coste nefericirea altcuiva.

Sunt o mamă care a înțeles că libertatea personală nu mi se aplică doar mie. Mie îmi place mult să mi se respecte libertatea. Sunt o mamă care respectă libertăți și decizii asumate”, a declarat Teo Trandafir pentru sursa citată.

Citește și Teo Trandafir a avut experiența unui leșin în direct. ”Noroc că regizorul a înțeles” VIDEO EXCLUSIV!

Ce face prezentatoarea TV prima dată când se trezeşte dimineaţa

În cadrul aceluiași interviu, Teo Trandafir a dezvăluit și care este primul lucru pe care-l face când se trezeşte dimineaţa.

”Eu mă trezesc zilnic dimineața, la prima oră, și primul lucru pe care îl fac este patul.

Am văzut eu un video în care un general american spunea că primul lucru pe care trebuie să-l faci dimineața este patul, pentru că șirul tău de realizări începe cu asta.

Dacă ai avut o zi proastă măcar te întorci la patul pe care l-ai făcut tu și o realizare tot ai avut.”, a precizat vedeta.

Citește și Ce i s-a întâmplat lui Teo Trandafir, după intervenția majoră suferită acum 13 ani în Viena. „Creierul meu le-a șters” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *