Ce religie are Antonia. Sunt reguli foarte stricte de respectat. Puțini fani știu asta despre ea

Artista s-a convertit când locuia peste Ocean

Scris de: Daoud Andra

19 Apr. 2023

Antonia este una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră, însă sunt unele detalii despre ea pe care fanii nu le știu. Artista a locuit o bună perioadă de timp împreună cu familia ei în Statele Unite ale Americii, acolo unde s-a convertit la o altă credință. Ce religie are Antonia și ce reguli stricte presupune aceasta pentru enoriași.

Puțini dintre fanii ei știu ce religie are Antonia

Antonia a crescut peste Ocean și a revenit în România la vârsta majoratului. Când artista avea 5 ani, familia ei a decis să emigreze și s-au mutat cu toții în statul Utah, unde au locuit vreme de 7 ani, după care s-au mutat în Las Vegas. Acolo, familia artistei s-a convertit la religia mormonă, care are foarte mulți adepți în SUA, dar mai ales în statul Utah, unde aceștia locuiau.

Pe cât este de populară, pe atât este de restrictivă religia la care s-a botezat iubita lui Alex Velea. Mormonii nu au voie să consume alcool sau cafea, fumatul este interzis, trebuie să ducă o viață decentă și să doneze constant bani Bisericii Mormone, cunoscută și drept Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă.

Citește și: Motivul pentru care Antonia merge la psiholog. Vedeta nu s-a sfiit să recunoască: “E ceva rău acolo! Teroare”

Ce religie are Antonia
Antonia a locuit până la 18 ani în SUA

Antonia, exclusă din Biserica Mormonă?

Chiar dacă s-a convertit în copilărie la această religie, artista ar putea să nu mai facă parte în prezent din comunitatea mormonă. În anul 2011, artista s-a căsătorit cu Vincenzo Castellano, care era catolic. Cununia celor doi, dar și botezul fetiței lor, Maya, au avut loc într-o biserică catolică. Acest lucru ar fi putut s-o coste pe Antonia excluderea din comunitatea mormonă, unde nu sunt permise căsătoriile mixte.

Citește și: Când îi va lăsa Antonia pe copii să vadă filmul în care joacă: „La anumite părți nu este ok să se uite” VIDEO EXCLUSIV

„E un mare păcat ce a făcut ea. Şi că a pozat goală şi că s-a măritat cu un bărbat catolic. Dacă s-a căsătorit cu un catolic, Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă nu o mai recunoaşte.

Dacă voia să rămână mormonă, trebuia să-şi aducă soţul să se boteze, să primească cele şase învăţături, discuţii, cum se spun la noi, şi, după un an, se puteau căsători. Noi nu recunoaştem familiile mixte. Şi copilul e botezat tot la catolici.”, declara, în urmă cu ceva timp, preotul bisericii unde mergea Antonia, pentru Click!

Citește și: Cum se înțelege Antonia cu soacra ei. Imagini rare cu mama lui Alex Velea

Între timp, Antonia a divorțat de Vincenzo, iar în prezent este logodită cu Alex Velea. Cei doi au împreună doi băieți, Dominic și Akim, pe care însă nu i-au botezat la nicio religie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *