Ce religie are Dragoș Bucur, de fapt: “Aproape mă bucuram la fiecare știre negativă despre greșeli în credință”

Actorul a dezvăluit ce religie are, de fapt.
Ce religie are Dragoș Bucur, de fapt: “Aproape mă bucuram la fiecare știre negativă despre greșeli în credință”

După ce soția sa a acceptat să vorbească despre credință, mărturisind faptul că s-a pocăit, a venit și rândul lui Dragoș Bucur să vorbească pe marginea acestui subiect. Actorul a dezvăluit ce relgie are și a povestit cum a ajuns ca dintr-o persoană care adesea îi lua în derâdere pe cei care își mărturiseau credința să devină un om cu o viziune schimbată la 180 de grade.

Ce religie are Dragoș Bucur, de fapt

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 18 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2005 și au împreună trei copii: Sofia, Kadri și Roxana, înfiată de ei în urmă cu câțiva ani. În ceea ce privește religia lor, dacă artista a ales să își schimbe confesiunea, actorul este în continuare creștin-ortodox.

Citește și: Dragoș Bucur, adevărul despre începutul relației cu Dana Nălbaru: “Ea m-a agăţat pe mine”. Cum s-au cunoscut, de fapt

De altfel, și cei trei copii ai cuplului au aceeași religie cu cea a tatălui lor. Dragoș Bucur a vorbit deschis despre religie și credință în cadrul podcastului ”Acasă la Măruță”. Fostul jurat de la ”Românii au talent” a recunoscut daptul că, în trecut, făcea parte dintre cei care nu ezitau să taxeze fiecare greșeală a reprezentanților credinței.

Acum, însă, actorul precizează că nu înțelege cum oamenii râd de cei care spun că au credință în Dumnezeu.

”Eu sunt conspiraţionist. Inclusiv pe chestia asta cu credinţa, mie mi se pare că este un soi de propagandă foarte bine coordonată. Nu-mi explic cum e posibil să ajungi să fii luat la mişto atunci când spui că tu crezi în Dumnezeu. Dintr-odată vine cineva și spune: «Cum?! E un moșulică cu barbă albă?!». Adică… cum s-a ajuns la chestia asta?

Tu știi că eu am căzut în capcana asta? Eu am fost de partea celor care vânau, la un moment dat, toate greșelile reprezentanților credinței. Nu în mod public, dar mi-am dat seama că aproape mă bucuram la fiecare știre negativă despre greșeli în credință. Religia e una, credința e alta.

Am cunoscut oameni care datorită credinței fac niște lucruri care te fac pe tine, om normal, să-ți pară rău că nu le faci și tu. Adică niște modele extraordinare”, a spus Dragoș în podcastul lui Măruță.

Dana Nălbaru a dezvăluit că s-a botezat la 33 de ani

De curând, Dana Nălbaru i-a uimit pe fani cu dezvăluirile sale. Cântăreața a mărturisit că s-a ”pocăit” și a ales calea credinței în detrimentul tumultoasei vieți mondene.

”Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”, a spus aceasta în podcastul lui Mihai Morar.

Citește și: Ce se întâmplă între Dragoș Bucur și Dana Nălbaru după 18 ani de relaţie. A vrut ca toată lumea să știe

Dana Nălbaru spune că acum este ”roaba lui Iisus” și a explicat cum a parcurs drumul inițiatic de la lumina reflectoarelor, la lumina credinței.

”În momentul în care am ales să ies din lumina reflectoarelor am făcut-o treptat. E greu să ieși dintr-o zonă pe care o cunoști foarte bine. A trebuit să mă reconstruiesc și am descoperit multe lucruri despre mine. L-am descoperit pe Dumnezeu. Schimbările în viața mea s-au produs în urmă cu 7-8 ani. Am descoperit că îmi place viața fără să mă cunoască lumea. (…) Trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu. Sunt un om extrem de împlinit!”, a mai spus artista.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *