Ce ritual are Minelli atunci când scrie o piesă: „Mă focusez doar pe asta și cumva reușesc”. Locul inedit unde au luat naștere cele mai multe melodii VIDEO EXCLUSIV

Ce obișnuiește să facă artista
Ce ritual are Minelli atunci când scrie o piesă: Mă focusez doar pe asta și cumva reușesc. Locul inedit unde au luat naștere cele mai multe melodii VIDEO EXCLUSIV

Minelli are multe motive de bucurie, fiind artistă, mămică și soție. Vedeta, care se bucură de doi copii minunați, s-a decis să le ofere o surpriză uriașă celor care au urmărit-o de-a lungul anilor. Aceasta a lansat primul album. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, ea ne-a povestit totul despre acest aspect, punctând că își scrie singură piesele, astfel că se ocupă de ele chiar și când se află în mașină, în drum spre diferite locuri.

Minelli și-a lansat primul album

Minelli s-a decis să lanseze primul album pentru fanii săi, care i-au cerut, de-a lungul timpului, acest lucru. Vedeta ne-a mărturisit că nu poate să aleagă o piesă preferată, fiecare melodie fiind apropiată de sufletul său:

“Este primul album, până acum nu a mai fost un album. Au fost piese după piese și pentru că am primit foarte multe întrebări vis-a-vis de când scot un album, m-am hotărât să fac un album pentru toată lumea, pentru toți oamenii care îl așteaptă. Nu aș putea să aleg piesa preferată. Având în vedere că mi le compun pe toate, fiecare are câte ceva din sufletul meu, așa că mi-ar fi foarte greu să aleg. Deși Silver & Gold este numele albumului, dar și numele unei piese de pe album, aș putea să zic că este una dintre preferate. Silver & Gold este o piesă care îmi este foarte dragă mie și mi s-a părut că este un nume foarte puternic pentru un album și de asta am și ales ca acesta să fie numele albumului.”

“Îmi scriu singură piesele”

Superba vedetă a adunat 14 piese pentru albumul său, iar acestea au fost lucrate în diferite locuri din lume, printre care Berlin, Londra sau Dubai. Cântăreața le-a pregătit melodii formidabile fanilor săi, care abia așteptau acest moment:

“Îți dai seama, având în vedere că îmi scriu singură piesele, stau foarte mult în studio și sunt foarte multe piese acolo. În momentul în care m-am decis să scriu acest album, am selectat, cumva, piesele. Când intram în studio, știam că trebuie să scriu o piesă pentru album. Și așa am adunat 14 care sună exceptional, piese care sunt lucrate atât în România, cât și în Berlin, Londra, Suedia, Amsterdam, Ibiza, Dubai. Sunt piese lucrate peste tot.”

Ce ritual are Minelli atunci când scrie o piesă
Minelli

Minelli: “Scriu și în mașină”

Minelli ne-a dezvăluit că este important să aibă sesiuni unde să se concentreze doar pe partea profesională, ea fiind și mămică și bucurându-se de doi copii minunați. Totuși, artista, care își compune piesele, recunoaște că scrie uneori și în mașină, când o lovește inspirația:

“Cumva, contează foarte mult că avem foarte multe sesiuni stabilite. Uite, de exemplu când am avut sesiunile în Stockholm, în Suedia, am știut că plec pentru o săptămână și mă focusez doar pe asta. Dacă încerc să fac asta când sunt acasă și sunt copiii în jur, am impresia că nu reușesc să fac niciun lucru bine. Mă destind într-o sesiune, mă focusez doar pe asta și cumva reușesc să fac un lucru cât pot de bun. Scriu și în mașină, chiar dacă mă duc la doctor sau nu știu. Având în vedere că sunt mult în mașină, chiar am o relație sentimentală cu mașina mea. Sunt foarte multe piese pe care le-am scris în mașină, în drum spre diferite destinații.”

Video: Daniel Bălan

Citește și Confesiunea dureroasă pe care Antonia le-a făcut-o fanilor: “Această reacție vine din traume”. Cu ce se confruntă artista

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *