Ce rochie de mireasă atipică a purtat Yasmine la nunta cu Pepe. După 3 ani de relație, îndrăgostiții au făcut nunta

Mireasa a avut emoții din cauza pantofilor

Scris de: Daoud Andra

08 Jun. 2024

Pepe și Yasmine, mama băiețelului său, au avut parte de nunta visurilor lor. Cei doi s-au căsătorit într-un decor de vis și au avut alături persoanele apropiate. Mireasa a ales o rochie care a avantajat-o din toate punctele de vedere, iar mirele s-a asortat perfect cu ea.

Yasmine, o mireasă sexy și elegantă

Vineri, 7 iunie, Yasmine și Pepe au făcut cununia religioasă și petrecerea de nuntă. Cei doi au petrecut până în zori alături de invitații lor, iar atmosfera a fost întreținută de numeroși artiști consacrați din România. Pentru a treia căsătorie, Pepe și-a dorit un eveniment atipic, la care invitații să petreacă non-stop și să nu aibă pauze de stat la masă.

Vezi și: Cine sunt nașii cuplului Pepe și Yasmine. Artistul a făcut o alegere neașteptată la al treilea mariaj: “Oamenii de la care am învățat cum e bine să iubești”

Mireasa a ales o rochie strâmtă, care i-a pus perfect în valoare silueta. Rochia de mireasă a avut detalii ample în zona umerilor și o crăpătură pe picior, care i-a oferit un aer sexy. La rândul său, Pepe a ales un costum într-o combinație de alb cu bej și s-a asortat cu soția sa.

La jumătatea petrecerii, atât mireasa, cât și mirele s-au schimbat în alte ținute, care să le permită să danseze și să se distreze până în zori. Yasmine a îmbrăcat o rochie dintr-un material sclipitor, cu bretele subțiri, iar Pepe a purtat o ținută lejeră, cu negru și alb.

Pepe, Yasmine și Oana Roman

Emoții din cauza pantofilor

Cu puțin timp înainte de nuntă, mireasa declara că a avut mari emoții din cauza încălțărilor, pentru că nu știa dacă vor ajunge la timp. A comandat de mai multe ori pantofii pe care și-i dorea și nu i-a primit, iar într-un final a rugat un prieten din Italia să îi cumpere el de acolo și să îi aducă în ziua nunții.

”I-am comandat pe un site și de patru ori mi-au trimis banii înapoi. Până la urmă l-am rugat pe un prieten din Italia să-i comande el acolo și când i-au ajuns a făcut poză să fim siguri că au venit. Yasi nu a făcut proba cu rochia și pantofii pentru că nu-i va avea decât în ultima zi. El vine în România la nuntă și aduce pantofii cu el”, a spus Pepe.

Vezi și: Nunta atipică pe care vor sa o facă Pepe și Yasmine: „E sinucidere din punct de vedere financiar”. Ce super petrecere au plănuit

Cât despre rochie, mireasa a declarat că este un model simplu pentru ea și că nu și-a dorit croiuri sau materiale în care să nu se simtă bine.

”Pentru mine este o rochie foarte simplă, dacă o arăt cuiva poate e destul de complicată. Pentru mine e foarte simplă, e pe corp, să mă simt bine, să nu mă strângă, să nu am paiete, să nu am pietre, nu-mi place”, a adăugat Yasmine.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *