Ce rochie de mireasă inedită a purtat Oana Moșneagu la nunta cu Vlad Gherman. A atras toate privirile invitaților, imagini impresionante

Mireasa a ales o ținută diafană pentru cununia religioasă

Scris de: Daoud Andra

02 Jun. 2024

La un an de la cererea în căsătorie și câteva luni de la cununia civilă, Oana Moșneanu și Vlad Gherman au devenit soț și soție și în fața lui Dumnezeu. Duminică, 2 iunie, cei doi au pășit spre altar cu mari emoții. Primele imagini cu cei doi actori, în calitate de mire și mireasă.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit

Ziua de 2 iunie este una plină de emoții pentru Oana Moșneagu și Vlad Gherman. Cei doi actori au ales această dată pentru cununia religioasă și petrecerea de nuntă, care are o tematică inedită. Atât mireasa, cât și mirele, au avut câte două ținute pentru ziua cea mare. Cei doi au ales o rochie de mireasă, respectiv un costum elegant pentru ceremonia religioasă și ținute mai lejere pentru petrecere, care să se încadreze în tematica nunții și să le permită să danseze.

”Vlad a tot evitat să vadă rochița în toată perioada asta, iar acum pentru că am trimis-o la călcat, s-a întâlnit cu doamna care căra rochița, pe hol. Dar e ok”, a spus Oana Moșneagu, pe Instagram Stories, în timp ce se pregătea pentru eveniment.

Vezi și: Cât costă rochia purtată de Oana Moșneagu la cununia cu Vlad Gherman. A arătat ca o prințesă FOTO

Oana și Vlad au vrut neapărat ca evenimentul să aibă tema ”Visul unei nopți de vară” și au colaborat cu Ivona Nenu, una dintre cele mai cunoscute organizatoare de evenimente, pentru ca toate detaliile să fie bine puse la punct. Cu puțin timp înainte de nuntă, Vlad Gherman declara că vor avea în jur de 160 de invitați la eveniment.

Duminică, cei doi au publicat primele imagini cu ei în calitate de soț și soție, pe rețelele de socializare. ”Meet the Ghermans❤️ 3 ani ne-au adus aici. Alți mulți ne-au plimbat prin alte părți, dar ne-am găsit. Să ne trăim cu bucurie și să nu uităm niciodată că viața asta ne-a fost dată ca să împlinim ce în altele nu ne-a fost dat. Welcome love, stay here forever”, a scris actrița, pe Instagram.

Oana și Vlad s-au cununat religios

Cu ce preparate se vor delecta invitații

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au optat pentru un meniu care îmbină preparatele tradiționale cu cele moderne. De la nunta lor nu vor lipsi sarmalele, dar reinterpretate, după cum declara actorul, în urmă cu puțin timp.

Vezi și: Cristina Ciobănașu, despre faptul că nu participă la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu: “Nu are ce să caute o fostă iubită acolo!” VIDEO EXCLUSIV

”Este un fusion, ca să spunem așa. Nu ar trebui să lipsească sarmalele, suntem fani sarmale și cred că este un preparat care nu dă greș absolut niciodată, astfel încât sărmăluțele clasice nu vor lipsi, evident reinterpretate și așezate în farfurie frumos, vom avea parte și de un plating pe măsura locației și pe măsura petrecerii pe care abia așteptăm să o avem. Încă așteptăm confirmările de la câțiva dintre invitați, dar, ca să spunem așa, vom avea cam 160 de invitați”, a declarat Vlad Gherman, pentru cancan.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *