Ce s-a ales de casa de la Izvorani în care a locuit Irinel Columbeanu. Imagini dezolante, de la o vilă impresionantă la o locuință părăsită, cu geamuri și uși sparte

Iată mai multe detalii

Irinel Columbeanu, cândva unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din România, se află acum într-o situație extrem de grea. Vila sa de la Izvorani, care a stârnit admirație chiar și pe micile ecrane, a fost devastată și are toate geamurile sparte, iar el locuiește în prezent într-un azil de bătrâni.

Fostul afacerist și-a pierdut averea

Fostul magnat al afacerilor și-a pierdut o mare parte a averii în urma unor investiții care l-au afectat pe termen lung, iar acum locuiește într-un azil.

Ce s-a ales de casa de la Izvorani în care a locuit Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu achită aproximativ 3.000 de lei lunar pentru cazare, hrană și îngrijire. Totuși, înainte de a ajunge în această etapă a vieții, el a locuit într-o superbă vilă din Izvorani, dotată cu o piscină atât în interior, cât și în exterior, precum și cu obiecte de artă extrem de valoroase.

Citeste si: Propunerea de nerefuzat pe care Mr. Pink i-a făcut-o lui Irinel Columbeanu. “Nu-i venea să creadă”. Ce ofertă i-a făcut partenerul de viață al Monicăi

Cum arată vila de la Izvorani a lui Columbeanu

Pe fondul problemelor financiare cu care s-a confruntat, Irinel Columbeanu nu a pierdut doar afacerile și averea, ci și celebrul său conac, în care a locuit cu fosta sa soție, Monica Gabor.

Proprietatea se află acum sub controlul băncii, din cauza unor datorii considerabile. Totuși, de la o vilă impresionantă, care ar fi fost visul oricărui om, locuința a devenit, acum, o clădire abandonată, cu geamuri și uși sparte și un acoperiș în stare de degradare avansată.

Vezi si: Irinel Columbeanu rupe tăcerea despre propunerea lui Mr. Pink. A vrut ca toată lumea să afle adevărul de la el

Vila a luat foc

Deși în interiorul casei mai sunt prezente câteva tablouri și obiecte care îi aparțineau lui Irinel Columbeanu în timpul șederii sale acolo, aceasta necesită o renovare completă și urgentă.

Totodată, acum trei ani, vila lui Irinel Columbeanu a fost afectată de un incendiu, iar urmele acestuia sunt încă vizibile mai ales la nivelul acoperișului.

La acea vreme, fostul om de afaceri a afirmat că incendiul a pornit din subsolul casei, unde se desfășura o petrecere de Halloween. Cu toate acestea, el a îndrăgit extrem de mult fosta sa vila și a menționat, în repetate rânduri, că are amintiri extrem de frumoase în acest loc.

Te poate interesa si: Ce i-a transmis Monica Gabor lui Irinel Columbeanu, când a aflat că a ajuns la azil. Nimeni nu se aștepta la asta

”Au fost multe amintiri frumoase în această casă. Dacă această casă a dispărut, nu înseamnă că a dispărut și din mintea mea, sau a fiicei mele, Irina. Am realizat că s-a întâmplat asta în Sâmbăta Morților, de Halloween.

Amenajarea a fost aleasă de constructorul și arhitectul casei, și cu mine. Ferestrele au ars în totalitate, nu a mai rămas nimic din ele”, a declarat Irinel Columbeanu, în urmă cu trei ani, la Xtra Night Show.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *