Ce s-a ales de cea de-a patra soție a lui Călin Popescu Tăriceanu. Ioana şi-a refăcut viaţa cu un super milionar, puțini știau

De ce a divorțat Călin Popescu Tăriceanu de cea de-a patra lui soție.

După cum se știe, Călin Popescu Tăriceanu (71 de ani) a fost căsătorit de mai multe ori. El se află acum la cel de-al cincilea mariaj, iar cea de-a patra lui soție și-a refăcut viața alături de un milionar. Ioana Dinu a fost considerată de mulți cea mai sexy dintre nevestele politicianului. Iată cum arată acum femeia, la mai bine de un deceniu de la divorțul de fostul premier al României.

Ce s-a ales de cea de-a patra soție a lui Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu și Ioana Dinu s-au cunoscut în 1996, în cadrul unui meeting. Pe atunci, ea avea doar 19 ani, iar politicianul 44 și se afla în plin proces de divorț cu cea de a treia soție, Cornelia Trântescu.

Cei doi s-au căsătorit în 2003, iar un an mai târziu au devenit părinții unui băiat, Mihai. Mariajul lor nu a durat însă foarte mult. Cuplul s-a despărțit în 2011, după opt ani de căsnicie, iar fiul lor a rămas în custodia tatălui.

La scurt timp de la divorț, unele voci au susținut că motivul separării lor ar fi fost infidelitatea Ioanei. Tânăra l-ar fi înșelat pe politician chiar cu actualul soț, milionarul Brent Valmar.

Citește și: Cine este și cum arată prima soție a lui Adrian Năstase. S-au despărțit după doar un an de căsnicie, ea a cunoscut succesul în America

Zvonurile ar fi susținute și de faptul că, la puțin timp după ce au semnat actele de divorț, Ioana Dinu și șeful Porsche România, afaceristul Brent Valmar, s-au căsătorit.

În prezent, frumoasa blondă trăiește pe picior mare. Ea și soțul ei locuiesc într-o vilă din Pipera, deținută de Valmar. Divorțul de fostul premier al României i-a luat prin surprindere pe toți, iar decizia instanței de a-i oferi custodia copilului fostului ei soț a fost șocantă pentru tânără, care se aștepta ca Mihai să rămână cu ea.

Cu toate acestea, adolescentul și mama sa se văd foarte des și chiar merg împreună în vacanțe, așa cum reiese din postările de pe rețelele de socializare.

În prezent, fosta soție a lui Tăriceanu deține un cabinet notarial, schimbându-și de câțiva ani buni meseria din cea de avocat, în cea de notar.

Ioana Valmar
Ioana Valmar

Călin Poescu Tăriceanu, la cea de-a cincea căsnicie

După aproximativ doi ani de la divorțul de Ioana Dinu, politicianul și-a găsit fericirea în brațele Loredanei Moise. Este mai tânără cu 26 de ani decât el și i-a dăruit cel de-al patrulea fiu, pe Tudor, acum în vârstă de 8 ani.

Citește și: Elena Udrea, eliberată din închisoare ca să-și vadă fetița. Anunțul momentului despre fostul ministru

La bază, Lorena Popescu Tăriceanu are profesia de designer vestimentar, dar este și o pictoriță foarte talentată. În urmă cu un an, ea a organizat prima sa expoziție de pictură în acuarelă. Vernisajul a avut loc în Buzău, orașul ei natal.

La momentul respectiv, ea a dezvăluit ce ”sacrificiu” a fost nevoită să facă de dragul soțului ei.

”După ce m-am căsătorit cu Călin, am făcut un pas în spate și mi-am văzut de treaba mea. Niciodată nu am vrut să ies în evidență, pentru că oamenii mi-ar fi spus: ”Se folosește de numele soțului”. Ei bine, nu. Nu m-am folosit de numele soțului, am trecut în semiumbră, dar eu am făcut același lucru și înainte, și după ce m-am căsătorit cu Călin”, a declarat Loredana Popescu Tăriceanu îtr-un interviu pentru Gândul.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
7.9 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *