Ce s-a ales de colega Laviniei Pîrva de la Spicy. E atât de schimbată la față încât nu o mai recunoști

Ce s-a ales de colega Laviniei Pîrva de la Spicy. E atât de schimbată la față încât nu o mai recunoști

Doina Veleanu, cunoscută și sub numele de Doinița în perioada când făcea parte din trupa Spicy, a decis să se retragă complet din industria showbizului și să își stabilească reședința în Germania. Deși fosta ei colegă de trupă, Lavinia Pîrva, a ales să își continue carieră muzicală, Doina a dorit să se dedice altor pasiuni.

Fetele de la Spicy au luat-o pe drumuri diferite

Trupa Spicy făcea furori pe scena muzicală în anii 2000, dar succesul lor a fost de scurtă durată. După destrămarea trupei, cele două artiste și-au ales drumuri diferite.

Lavinia Pîrva a rămas în centrul atenției și este încă una dintre cele mai urmărite vedete din industria de divertisment, continuând să strălucească în lumea showbiz-ului, dar haideți să aflăm ce mai face fosta ei colegă de trupă.

Citește și: Cum au fost surprinși Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva. Violeta i-a dat de gol, oare Andreea Marin ce va spune?

Cum arată acum fosta colegă a Laviniei Pîrva

Ei bine, Doinița este de nerecunoscut. Ea și-a făcut o schimbare notabilă de look, renunțând la părul său roșcat și optând acum pentru o nuanță de blond.

La vârsta de 35 de ani, Doinița emană o frumusețe mai strălucitoare și mai matură decât în perioada în care cânta alături de Lavinia în trupa Spicy, iar noua culoare a părului o prinde de minune.

Vezi și: Cum se simt membrii trupei Șuie Paparude, după ce au fost implicați într-un accident rutier. Toți trei au ajuns la spital

Ei bine, nu doar nuanță de roșcat s-a schimbat și a rămas în trecut, ci și ținutele fostei artiste. De când este mamă, tânăra și-a schimbat complet stilul vestimentar, renunțând la topurile decoltate și fustele scurte, care erau caracteristice aparițiilor sale din perioada Spicy.

Ce se mai știe de Doina Veleanu de la Spicy

Lavinia Pîrva, care a fost Miss Litoral și Miss Timișoara în trecut, rămâne o prezență activă și proeminentă în showbizul românesc. Ea continuă să atragă atenția publicului atât prin cariera sa, cât și prin relația ei cu Ștefan Bănică Jr., care a fost subiect de interes pe rețelele sociale și în mass-media.

În ceea ce privește cealaltă jumătate a trupei Spicy, Doina Veleanu, informațiile disponibile rămân limitate. După ce a părăsit industria muzicală, Doina și-a păstrat o viață mai privată și discretă, evitând expunerea mediatică și atenția publicului.

Te poate interesa și: Cum arată membrele trupei ASIA, la 16 ani de la destrămarea formației. Sunt schimbate total

Roșcata a fost căsătorită timp de doi ani cu un magnat din Bihor, însă căsătoria lor a luat sfârșit în 2007. La scurt timp după aceasta, Doinița a început o relație cu un medic stomatolog, iar acesta s-a dovedit a fi iubirea vieții ei.

În primăvara anului 2020, ea a devenit mămică pentru a treia oară și a împărtășit o imagine a familiei lor fericite pe rețeaua socială Facebook.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
6.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *