Ce s-a ales de Ema și Răzvan Kovacs, la un an de când au participat la Insula Iubirii. ”Aștept divorțul ca să mă duc ispită”

Cei doi au vorbit deschis despre divorț

Scris de: Daoud Andra

03 Jul. 2024

Ema și Răzvan au fost, de departe, cuplul cel mai controversat din ultimul sezon al emisiunii Insula Iubirii. Cei doi s-au împăcat, chiar dacă bărbatul a fost infidel, s-au căsătorit și au făcut un copil împreună după emisiune, însă puțini știu cum arată viața lor în prezent.

Ce fac Ema și Răzvan Kovacs, la un an după Insula Iubirii

Emisiunea Insula Iubirii urmează să revină pe micile ecrane pe 15 iulie, cu un nou sezon, însă până atunci au apărut câteva interviuri cu foștii concurenți. Printre cuplurile din sezonul cu numărul 7 care s-au remarcat se numără și Ema și Răzvan. Cei doi au mers în Thailanda pentru a-și testa relația, însă bărbatul, de meserie DJ, nu s-a putut abține și și-a înșelat partenera la televizor.

Deși era hotărâtă să pună capăt relației, Ema i-a mai dat o șansă iubitului ei. După ce s-au întors din Thailanda, au făcut un copil împreună și s-au căsătorit, deși mulți nu le-ar fi dat șanse să aibă o familie. La un an de la difuzarea emisiunii, cei doi sunt în continuare împreună și își cresc fetița, dar și pe băiețelul Emei dintr-o căsătorie anterioară. Răzvan este DJ la evenimente, iar Ema se ocupă mai mult de casă și de copii.

Vezi și: S-au aflat numele celor 10 ispite feminine de la Insula Iubirii 2024. Arată demențial şi sunt gata să profite de acest lucru FOTO

Foștii concurenți au un băiat și o fetiță

Ce spun despre divorț

Cei doi au vorbit, mai în glumă, mai în serios, și despre divorț. Ema a glumit pe seama faptului că ar divorța de Răzvan, pentru a reveni la Insula Iubirii, dar de data aceasta în calitate de ispită.

“Soția mea, te-am chemat săptămâna trecută la notar să divorțăm și n-ai vrut”, i-a zis Răzvan în glumă, Emei.

“Aștept divorțul ca să mă duc ispită la Insula”, a răspuns Ema râzând, potrivit Antena 1.

Într-o notă mai serioasă, Ema a declarat că viața de mămică o face să se simtă împlinită și se bucură că fiul ei este atent și grijuliu cu surioara lui.

Vezi și: Surpriză mare la Insula Iubirii sezonul 8. Cine sunt cele 10 ispite masculine FOTO

“De când sunt în relație cu Răzvan am zis că dacă o să avem un copil mi-aș dori să nu fie foarte mare discrepanța între ei, să nu simtă vreodată că nu au avut același tată și chiar dacă eu cumva mă simt mamă purtătoare pentru că nu seamănă foarte mult cu mine, nici Luna, nici Noah, ei între ei seamănă foarte mult și atunci pentru mine este perfect”, a mai spus fosta concurentă de la Insula Iubirii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *