Ce să adaugi la final în oala cu ciorbă pentru un plus de savoare. Bucătăresele cu experiență și-au dezvăluit secretul

Ingredientul care dă savoare ciorbei!
Ce să adaugi la final în oala cu ciorbă pentru un plus de savoare. Bucătăresele cu experiență și-au dezvăluit secretul

E toamnă, așa că ocazia e cum nu se poate mai potrivită să pregătești o ciorbă delicioasă. Acest preparat se consumă, de regulă, fierbinte și este extrem de aromat, iar românii din toate colțurile țării îl iubesc și îl apreciază. În mod obișnuit, ciorba se obține din legume, verdețuri și carne. Dar ce trebuie să adaugi la final în preparat pentru un plus de savoare!

Ce ingredient să adaugi în ciorbă pentru un plus de savoare

Ciorba este nelipsită din casele românilor în sezonul rece. Acest preparat nu numai că este extrem de delicios, dar este și foarte sănătos. Însă, ca să-i adaugi un plus de savoare, la final e bine să pui un ingredient.

Este vorba despre ou. Acesta se bate foarte bine într-un vas. Deasupra se pune un polonic de ciorbă fierbinte și se amestecă. Ulterior, lichidul obținut se toarnă în ciorbă și se amestecă.

Te-ar mai putea interesa și Nu mai cumpăra tăiței pentru ciorbă din comerț. Prepară-i tu acasă după rețeta bunicii. Ai nevoie de 3 ingrediente!

Cum se prepară cea mai bună ciorbă

Ingrediente

  • carne de pui
  • o ceapă mare
  • un morcov
  • o jumătate de țelină mică
  • doi cartofi medii
  • un ardei gras
  • 100 de grame de mazăre congelată
  • o conservă de roșii
  • un ou
  • sare
  • borș lichid
  • pătrunjel verde

Te-ar mai putea interesa și Greșeala pe care toată lumea o face la masă. Ce e interzis când mănânci ciorbă, regula secretă din codul bunelor maniere!

Mod de preparare

Pentru început, se pune carnea împreună cu ceapa tocată mărunt la fiert. Se așteaptă circa o jumătate de oră și se adună spuma care se formează în tot acest timp.

Ulterior, se toacă mărunt morcovul, ardeiul și cartofii. Apoi, bucățile de legume se adaugă în oala. Se mai lasă la fiert încă 20 de minute și se adaugă conserva de rosii în suc propriu.

Mai departe, se adaugă țelina, se presară sare si se adaugă borș. La final, se pune verdeața și oul bătut. Spor la treabă și poftă bună!

Te-ar mai putea interesa și Ce trebuie să adaugi de fapt în ciorba rădăuțeană pentru un gust ca la restaurant. Rețeta pe care o vei pregăti mereu!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *