Când trebuie să gătească ceva rapid și delicios, multe femei optează pentru o soluție extrem de practică și anume pregătesc șnițele. Acestea sunt atât de apetisante și irezistibile, mai ales atunci când sunt servite alături de o garnitură precum un piure de cartofi sau o salată proaspătă, reprezentând astfel o alegere perfectă pentru o masă savuroasă și sățioasă.
Carnea devine deosebit de savuroasă atunci când o marinăm înainte de a o prăji, iar astăzi vă vom învăța cum să realizați acest proces pentru a obține cele mai delicioase șnițele pe care le-ați gustat vreodată.
Ei bine, trebuie să știi că acest proces va necesita aproximativ două ore în plus față de pregătirea tradițională, dar așteptarea cu siguranță va fi răsplătită cu cele mai gustoase șnițele pregătite de tine în propria ta locuința.
Citește și: Amestecul secret în care să pui șnițelele înainte de a le prăji în tigaie. Uită de ou și făină
De fiecare dată când avem poftă de ceva bun și dorim să gătim ceva delicios acasă, șnițelele sunt alegerea noastră de bază. Ele sunt extrem de versatile și pot fi combinate cu diverse garnituri și folosite chiar și în sandwich-uri.
Cu toate acestea, astăzi vă vom dezvălui o modalitate inedită de a pregăti acest preparat reconfortant, care ne aduce bucurie de fiecare dată când avem ocazia să-l savurăm.
Ei bine, astăzi te vom învață cum să marinezi carnea pentru șnițele și îți garantăm că numai așa le vei pregăti de azi înainte.
Laptele și usturoiul sunt două dintre cele mai comune ingrediente din orice bucătărie, fie că sunt utilizate separat sau în combinație, ele pot fi resurse de neprețuit pentru gospodine.
De asemenea, aceste două ingrediente sunt minunate atunci când pregătim și carnea pentru șnițele. După ce am bătut bucățile de carne și le-am condimentat după preferințe, bucătării ne sfătuiesc să o punem într-un amestec de lapte și câțiva căței de usturoi, suficient pentru a acoperi șnițelele în întregime.
Apoi, trebuie să lăsăm această compoziție să se odihnească timp de 2 ore în frigider. Dacă te întrebi cum te poate ajuta acest lucru, îți spunem imediat.
Cu toții știm că atunci când marinăm carnea aceasta se frăgezește. Ei bine, și în acest caz, combinația de lapte și usturoi va avea ca rezultat o carne mult mai fragedă, dar și cu un gust bogat și mult mai aromat.
Chiar dacă acest proces necesită puțin timp, te asigurăm că poate transforma carnea într-un deliciu mai gustos și mai suculent, care îți va satisface cu siguranță papilele gustative.