Gabriela Cristea este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din țara noastră. Ori de câte ori are ocazia, însă, vedeta oferă și sfaturi culinare pe rețelele sociale. Soția lui Tavi Clonda adoră să gătească și nu ezită să ajute și alte gospodine din România. Află din rândurile de mai jos ce să faci cu șnițelele de pui, înainte de a le pune în tigaie, ca să nu se sfărâme.
Gabriela Cristea nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbizul autohton. Aceasta poate fi urmărită de către români la emisiunea ”Mireasa – Capriciile Iubirii” de pe Antena Stars, dar și pe rețelele sociale, acolo unde, atunci când are timp, prezintă fel de fel de rețete.
Partenera de viață a lui Tavi Clonda a dezvăluit, la un moment dat, că este extrem de pasionată de bucătărie, astfel s-a gândit să fie gazda propriului show culinar în mediul online. Rețetele sale sunt foarte apreciate și mare căutare de fani.
De regulă, șnițelele de pui se obțin foarte simplu, dar cu toate astea are multe secrete pe care îndrăgita prezentatoare de la Antena Stars le-a dezvăluit într-un video pagina sa personală de Facebook.
Iată, spre exemplu, ce ingredient presară bruneta pe șnițele, înainte de a le pune în tigaie. Procedând așa, ele nu se vor mai sfărâma și vor avea un aspect extrem de frumos.
”Fac la repezeală șnițelele astea, dar o să vă arăt și un secret, ca să rămână aluatul ăla pe șnițel. De multe ori ați văzut că se dezlipește aluatul ăla de pe șnițel. E o chestie foarte simplă. Făina este secretul”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.
Citește și Gabriela Cristea a răbufnit pe internet. Ce o deranjează pe soția lui Tavi Clonda: “Îmi complică viața”!
Ingrediente
Mod de preparare
”Am tăiat astea de pui subțiri-subțiri. Eu nu le bat, că dacă le mai și bați nu mai rămâne nimic din ele. Aștept să se încingă foarte bine tigaia că trebuie să fie încinsă treaba.
Aici e pieptul de pui. Prima dată îl dăm prin făină și în momentul în care îl dăm prin făină, prima dată, se va lipi aluatul ăla pe șnițel și nu se va mai lipi. Îl dăm prima dată prin făină, apoi prin ou și după aceea prin pesmet.
Eu îl dau o singură dată, nu îl dau de mai multe ori, că nu vreau să mănânc pesmet. Ia uite ce aurii și frumușele sunt șnițelele noastre! Le scot pe hârtie .”, a explicat vedeta pe rețeaua socială.
Citește și Renunță la amestecul de făină și ou. Prin ce să dai șnițelele ca să obții o crustă crocantă și delicioasă!