Ce să pui în parfum ca să persiste mai mult. Secretul pe care nimeni nu ți l-a spus

Așa parfumul tău va rezista mai mult!
Ce să pui în parfum ca să persiste mai mult. Secretul pe care nimeni nu ți l-a spus

Tocmai ți-ai cumpărat un parfum nou, dar ai observat că aroma acestuia dispare extrem de repede? Ei bine, atunci ai nimerit exact unde trebuie. Noi îți vom dezvălui ce să pui în el ca să reziste toată ziua. Iată un truc util care te va ajuta să miroși bine de dimineața până seara!

Motivul pentru care parfumul tău nu rezistă în timp

Există mai multe motive pentru care parfumul tău poate să nu reziste. Totul depinde de tipul tău de piele, de zona pe care îl pulverizezi și de locul în care îl depozitezi.

Nu uita că pielea ta este vie și că are propria aciditate. De aceea, un parfum poate rezista mai puțin timp pe pielea ta și mai mult pe pielea altcuiva. Așadar, testează câteva mostre înainte de a face alegerea.

Ce să adaugi în sticluța de parfum. Specialiștii au dezvăluit secretul

Pentru a mirosi bine întreaga zi, poți apela la un truc genial. Însă, acesta funcționează doar în cazul în care utilizezi un parfum floral. Așadar, dacă dorești să miroși bine de dimineața până seara adaugă în recipient câteva picături de ulei esențial de lămâie.

Astfel, parfumul tău va deveni mai persistent pe pielea ta și va dura mai mult timp. Totuși, mirosul nu va rezista la fel de mult pe pielea uscată ca pe pielea bine hidratată.

Așadar, aplică pe piele și o cremă sau o loțiune hidratantă înainte de a aplica parfumul. Pentru a evita ciocnirile de mirosuri, optează pentru un produs fără parfum.

Te-ar mai putea interesa și Parfumurile de casă care atrag bogăția ca un magnet. Ce arome să ai în dormitor și baie!

Ai grijă unde îți lași parfumul

Dimineața, nu este suficient să aplici parfumul și apoi să lași flaconul pe colțul comodei. Dimpotrivă, este esențial să îl depozitezi într-un loc unde nu va intra în contact cu lumina, căldura sau umiditatea.

Aceste elemente vor avea tendința de a-ți strica parfumul. Cel mai bine este să îl păstrezi într-un loc uscat și răcoros. Spre exemplu, într-un dulap din dormitor.

Te-ar mai putea interesa și Cum deosebești un parfum original de unul contrafăcut. Semnul care arată clar!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *